Bulharské trendy!
22 ročná bulharka Andrea Emilova Ivanovova minula už tisíce na to, aby mala veľké pery. Napichať sa nechala už 15-krát. Študentka vysokej školy túžila po väčších perách aj preto, aby bola viac trendy. Dnes nevie pery ani spojiť, a to ich chce mať ešte väčšie. Píše Daily Mail.



"Mám svoje pery rada, viac ako predtým. Som s nimi šťastná a vyzerám krajšie. V Bulharsku je to teraz veľmi módne. Navštívila som veľa kliník v Sofii a v perách mám asi všetky dostupné výplne ako Princess Volume, Princess Filler, Hyaluronica Vital Ethetique, Apriline Forte, Revolax Deep a Teosyal," prezradila Andrea.



Mladá žena, ktorú na sociálnej sieti sleduje asi 15-tisíc ľudí, tvrdí, že od ľudí dostáva samé pochvaly. Nájdu sa aj negatívne komentáre, prevažne od žien. "Sú ľudia, ktorým som sa viac páčila s malými perami a sú ľudia, ktorým sa páčim s väčšími. Ale na tom nezáleží, záleží na mojom názore a ako sa cítim ja," okomentovala Bulharka.

Andrea dodala, že chce byť unikátna a neopíči sa po žiadnej celebrite. "Ľudia si môžu vybrať a každý sa pozerá inak na to, čo už je príliš veľké a čo nie," hovorí.