Legendárny Jaromír Jágr, starý mládenec bez záväzkov: Plánuje mať niekedy potomka?
13 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Jaromír Jágr je aj v 47 rokoch nezadaný a bezdetný a trochu začína pôsobiť dojmom, že sa zmieril s osudom starého mládenca. V živom vysielaní na sociálnych sieťach prehovoril o potomstve a pripustil, že možno žiadne deti nebudú.


Jaromír Jágr je po rozchode s Veronikou opäť nezadaný. Zhodou okolností modelka práve v týchto dňoch narovinu prehovorila o deťoch. Súdiac podľa jej programu na ne zatiaľ nebude mať čas, a tak legendárny hokejista, ktorému tikajú biologické hodiny, vlastne nemusí nič ľutovať.

Lenže počas nedávneho živého vysielania na Instagrame to vyzeralo, že sa olympijský šampión pomaly zmieruje s tým, že žiadne deti nebudú. "Neviem, kedy u mňa bude žena a deti. Až to bude, tak to bude. Trebárs to nebude nikdy, nedá sa nič robiť. Zatiaľ som skoro v päťdesiatich sám, "tvrdí štyridsaťsedemročný športovec.

Jaromír Jágr prehovoril o rozchode! Ťažkú hlavu si z toho naozaj nerobí, veď posúďte sami!
Jaromír Jágr (47) a Veronika Kopřivová (28) sú už nejakú dobu od seba. Rozchod, o ktorom sa verejnosť dozvedela s oneskorením, ukončil ich štvorročný vzťah. Kým Veronika už je opäť zadaná, Jágr sa nikam neponáhľa. Novej láske sa vraj ale... Čítať ďalej
30 | 08 | 2019 | Ján Prokop