Vydatá učiteľka vykonávala svojej 15-ročnej žiačke orálny sex!
09 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Je vydatá za hasiča, ale statný požiarnik jej túžbam nestačil. Niekdajšia učiteľka zo základnej školy v New Jersey bola odsúdená na päť rokov väzenia za to, že svojej bývalej žiačke (vtedy 15) vykonávala orálny sex. Lauren Coyleová-Mitchellová (36), môže spytovať svoje svedomie v base. Času na to bude mať dosť. Informoval server metro.co.uk.


Ako uviedol web New York Post, učiteľka mala medzi 1. októbrom 2014 a 15. júnom 2015 minimálne raz orálny sex s dievčaťom vo svojom domove. Pravdepodobne však viackrát. Niekdajšia kantorka základnej školy bola zatknutá na konci romániku potom, čo si jeden z jej kolegov v škole všimol nevhodného správania medzi ňou a dievčaťom.

"Tragické obvinenia padli na moju hlavu. Nie sú pravdivé a moje meno bude očistené, "hlásala Coyleová-Mitchellová krátko po obžalobe. Toto stanovisko jej ale nevydržalo. Nakoniec sa tento rok v januári priznala k obvineniam vrátane sexuálneho útoku na maloletého a ohrozenia mravnej výchovy dieťaťa.

Došlo k tomu v súdnej sieni, zatiaľ čo jej výpoveď priamo na mieste sledoval zdrvený choť. Podľa spomínaného portálu bola odsúdená na päť rokov vo väzení a za dobré správanie nemôže byť prepustená skôr ako 4 roky a 3 mesiace. Okrem toho sa musí nechať registrovať ako sexuálna Násilníčka a byť celý zvyšok života pod dohľadom úradov.

TÓTH VYPOVEDÁ: Sudca vylúčil verejnosť kvôli iným konaniam, zostali len Piussi a Daňo
Ku 17:40 svedok Peter Tóth stále nezačal svoju výpoveď. Čítať ďalej
09 | 09 | 2019 | Peter Bachan