Útek z Británie: Meghan a Harry prezradili pravdu o ich pláne. Čo ich k tomu viedlo?
06 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Britská vojvodkyňa Meghan Markle tento rok odíde do Afriky. Na twitteri to napokon oficiálne potvrdil aj sám úrad britského vysokého komisára pre Afriku. Na rozdiel od predchádzajúcich plánov sa ale všetko uskutoční trochu inak!


The Times pred niekoľkými týždňami zverejnil svedectvo z vnútra britského kráľovského paláca. Podľa nich sa princ William už začína pripravovať na rolu britského kráľa, napriek tomu, že sa kráľovnej Alžbete zdravotne darí dobre. Vzhľadom k jej veku je ale len otázkou času, kedy z trónu odíde a vládnuce žezlo odovzdá svojim nástupcom.

Tým by mal byť práve princ William, ktorý by mal na trón zasadnúť spolu s vojvodkyňou Kate. Tá sa ale neznesie s manželkou Williamovho brata Harryho , vojvodkyňou Meghan . A v paláci sa preto zrodil plán, ktorý by mohol všetky nezhody vyriešiť.

Meghan a Harry mali údajne na tri roky opustiť Britániu a zastupovať ju v kráľovských veciach v zahraničí. Predovšetkým sa zamerali na charitu, a špekulovalo sa, že ich novým domovom by sa mohla stať Afrika, pravdepodobne Botswana.

Meghan Markle roznáša hanlivé klamstvá o svojom otcovi. To čo prezradil vás poriadne prekvapí!
Už je to viac ako rok, čo Meghan Markleová (38) popretŕhala vzťahy so svojím otcom Thomasom Markle (75). Ten sa opakovane so svojou dcérou snažil nadviazať kontakt, ale márne. Dúfal, že sa všetko spraví po narodení vnuka Archieho, avšak Vojvodkyňa... Čítať ďalej
02 | 09 | 2019 | Ján Prokop


Za nápadom mal stáť sir David Manning, bývalý britský vyslanec pre USA, ktorý teraz slúži ako poradca princov. A podľa niektorých médií nie je náhodou, že by sa mali Meghan s Harrym odpratať z Británie vo chvíli, keď sa William chystá prevziať trón.

Austrálsky server news.com.au uviedol, že dôvodom "vysťahovania" kráľovského páru mala byť jeho popularita. Tá zatieňuje princa Williama, čo sa mu nepáči. Chce preto svojho brata aj s jeho manželkou poslať čo najďalej to bude možné. Po ich odsťahovaní sa tak mala pozornosť Britov opäť vrátiť ku kráľovnej, princovi Charlesovi a princovi Williamovi. A to sa kráľovskému palácu pozdáva.

Problém je v tom, že oficiálne stanovisko znie úplne inak. Meghan s Harrym síce pocestujú do Afriky, ale len na dva týždne! Navštívia Malawi, Botswanu, Angolu a vrátia sa domov. Žiadne sťahovanie sa nekoná.

Prečo? To je zatiaľ záhadou. Pravdepodobne mali zahraničné denníky zlé zdroje, existuje ale aj možnosť, že si Meghan vydupala iba krátky výlet, a nie sťahovanie. Vzhľadom na jej povahu to je pomerne pravdepodobné.

Kráľovský palác k celej záležitosti zatiaľ mlčí. "Toto bude ich prvá oficiálna cesta ako rodiny," stojí na Instagrame pri fotografií Harryho a Meghan. Ich syn Archie Harrison Mountbatten-Windsor, ako znie jeho celé meno, sa narodil až tento rok v máji.

Meghan terčom útokov! Jej blízky majú o ňu strach
Britská vojvodkyňa Meghan sa už niekoľko mesiacov stáva terčom ostrých výpadov zo strany verejnosti aj médií. To si všímajú jej blízki, ktorí majú o vojvodkyňu strach! Čítať ďalej
30 | 08 | 2019 | Ján Prokop