Gitarista Brian May vyvesuje legendárne fotky Freddieho Mercuryho na sociálnych sieťach. V pozadí snímky sa objavuje tajomná osoba!
25 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Freddie Mercury je síce takmer 30 rokov po smrti, ale aj vďaka jeho kolegom z Queen sa na neho nezabúda. Gitarista Brian May ukázal ďalšiu fotku, na ktorej je aj legendárny frontman. A v pozadí snímku sa opäť objavuje tajomná osoba.


Gitarista Brian May v posledných týždňoch prechádza archívy legendárnej britskej rockovej kapely Queen a vyvesuje na sociálnych sieťach fotografie, na ktorých nechýba ani frontman Freddie Mercury , toho času takmer 28 rokov po smrti.

Kapela dnes vystupuje v obmenenej zostave so spevákom Adamom Lambertom a vracia sa na miesta, kde už v minulosti vystupovala. "Musel som nájsť miesto, kde sme zaobstarali toto skvelé staré kapelné foto. Podarilo sa! "Odkázal May fanúšikom s tým, že sa nachádza na rohu dvoch ulíc vo francúzskej štvrti New Orleans.

Lenže v pozadí historickej snímky z roku 1980 sa opäť objavila tajomná osoba. Ako ale gitarista Queen uviedol, tentoraz nejde o tak kontroverzného človeka, akým bol Mercuryho manažér Paul Prenter.

"Chlapík v pozadí snímky je Walter Versen, ktorý bol po dlhé roky mojím osobným strážcom a priateľom. Kamaráti sme stále, "osvetlil fanúšikom May. O jeho vzťahu s Prenterom sa nič také povedať nedalo.

Beckhamovci si užívajú rodinnú dovolenku v Taliansku. Čo prezradili zábery?
Bývalý futbalista David Beckham si užíva život na plne obrátky, s manželkou Victoriou a deťmi si vyrazil na dovolenku do Talianska. Vyskúšali vodné športy aj súkromnú hodinu jogy a fanúšikom neuniklo, že vyzerajú veľmi spokojne. Informoval server... Čítať ďalej
25 | 08 | 2019 | Ján Prokop