Doktorka Quinnová: Hlavná dvojica legendárneho seriálu sa opäť stretla po 20 rokoch. Quinnová a Sully vyzerajú stále famózne!
24 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Jane Seymourová a Joe Lando, herci z legendárneho seriálu sú stále priateľmi aj po dlhých rokoch účinkovania spoločného seriálu a na spoločnej fotke im to veru svedčí. 


Nielen fanúšikovia obľúbeného amerického seriálu Doktorka Quinnová si radi zaspomínajú na staré dobré časy. Aj hlavní predstavitelia sa po dlhých rokoch stretli a zachytili vzácny moment. Ubehlo už vyše 20 rokov od skončenia seriálu, no Jane a Joe (predstavitelia hlavných hrdinov) sa vôbec nezmenili. Hoci obidvaja zostarli, vyzerajú stále perfektne. 68-ročná herečka prednedávnom zverejnila na svojom Instagramovom profile fotku, kde si dali so svojou seriálovou láskou stretávku. Fanúšikovia komentovali príspevok so slovami, že by boli veľmi radi, kebyže sa seriál opäť vysiela a herci natočia nové časti.



Seriál, ktorý mal 150 dielov, mal veľký úspech nielen v USA, ale po celom svete. Nakrúcanie trvalo zhruba 5 rokov (1993-1998) a mnoho ľudí chcelo vidieť zamilovaný pár aj mimo plátna. Oni ale dodnes zostali len priateľmi. Ako uvádza portál DailyMail, seriálový Sully je ženatý od roku 1997 s Kirsten Barlow a majú spolu 4 deti - Jack, 21, Christian, 18, Kate, 16, and William, 12. Jane má za sebou už 4 svadby. Má 3 deti z dvoch manželstiev.

ŠOK: Titanic sa do pár rokov môže stratiť v hlbinách océanu
Medzinárodný tím prieskumníkov uskutočnil začiatkom augusta päť potápaní k vraku legendárneho Titanicu. Cieľom bolo zistiť a vyfotografovať loď, ktorá leží v severnom Atlantiku v hĺbke 3,8 kilometra. Píše Guardian. Čítať ďalej
23 | 08 | 2019 | Ján Prokop