Komentár Petra Sokola: Čo je toto za bordel? Kde je úcta k občanovi, pokora, slušnosť?
18 | 08 | 2019 I Peter Sokol

Klamú, klamú, klamú. Noví politici, starí politici – použijúc jedno z ďalších delení spoločnosti, tentokrát od nového politika Trubana (pričom jeho najbližší politický súputník Beblavý je v politike 17 rokov...) – ľavicoví, pravicoví, deľte si to ako chcete. Alebo ako to oni sami ponúkajú.


Čím nás ešte prekvapia? Do volieb. A ČÍM PO VOĽBÁCH...? Ako im veriť po tom, ako sa dostanú k moci, že nebudú klamať v oveľa podstatnejších veciach? Ako môžu získať takíto politici v prípade zisku ústavných funkcií bezpečnostné previerky, získať prístup k tajným informáciám?

 

Preberme si teda tento týždeň: 

Matovič o Trubanovi:  "Z tohoto sa nedá vyklamať evidentným klamstvom o jednom jointe na výške a chlapec sa vydal na svoj "bad trip" z politiky.“ alebo "Nikto nevyčíta Trubanovi, že fičal na drogách, stáva sa aj v lepších rodinách. Kľúčový problém je iný - verejne a vedome klamal všetkých až kým ho okolnosti nepritlačili k múru."

Matovič o Kiskovi"Neodpovedal som mu na ne (na 2 SMS) hneď, lebo som chuť nemal. Keď sa neskôr v médiách sťažoval, tak som mu aj ja cez médiá poslal odpoveď. Nemám totiž rád ľudí, ktorí mi do očí klamú o tom, ako veľmi chcú spolupracovať a poza chrbát robia presný opak - a potom sa chcú stretať "na kávu" a robiť si spolu usmiate fotečky.“   

Sulík o Kiskovi: Tvrdí, že návrh od Kisku na spoločné vyhlásenie dostal len predvčerom podvečer. „O piatkovej tlačovej besede sa nezmienil, a keďže v týchto dňoch cestujem po Slovensku, plánoval som sa tomu venovať až v piatok. Samozrejme, ak by som vedel o tom, že zmluva sa ide verejne prezentovať už v piatok ráno, bol by som sa zúčastnil.“ 

Truban(krátko po prevalení drogovej kauzy): "Mal som len marihuanu."

To sú posledné klamstvá našej opozície. Klamstvá koaličných politikov ani nebudem radšej uvádzať...

A do toho ten hnus z Kočnerovej komunikácie s jeho volavkou, ktorý demaskuje klamstvá už nielen politikov, ale čoraz širšieho okruhu nachytaných z rôznych sfér.

Čo je toto za bordel? Kde je úcta k občanovi, pokora, slušnosť? Alebo strach z hriechu? Kedy sa tá masa občanov, podporujúca týchto politikov a túto ich úroveň, prebudí?

Bude to ešte pred voľbami?

(Autor je I.podpredseda NÁRODNEJ KOALÍCIE)