Felix Slováček otočil: Manželka sa bojí, že ju chce zbaviť svojprávnosti!
15 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Felix Slováček oznámil pred niekoľkými dňami, že svoju manželku Dagmar Patrasovú chce kvôli nadmernému užívaniu alkoholu zbaviť svojprávnosti. Tá narážala na to, že sa jedná o jeho snahu zmocniť sa spoločného majetku a prezradila, že mu lekári diagnostikovali demenciu. Slováček sa teda rozhodol zaradiť spiatočku!


Za zbavenie svojprávnosti Patrasovej Slováček v túto chvíľu bojovať nebude. "Len som chcel Dáde pomôcť. Konzultoval som o možných riešeniach s Jirkom Krampolom, "povedal Blesk.cz muzikant. "Nevediem vojnu, neútočím. Mám strach, že Dáda bez pomoci skončí zle. Nechcem ju poškodzovať, reagujem len na to, čo vidím, "dodal ešte.

"Ona o tom nechce nič počuť, podľa nej žiadny problém nemá, dávam teda od toho ruky preč." Slováček len nechcel sedieť a nečinne sa prizerať. "Keby som sa o to ani nepokúsil, verejnosť by ma obvinila, že som pre jej záchranu nič neurobil," dodal s tým, že ďalší osud a prípadné problémy Patrasovej sú úplne mimo jeho zodpovednosti.

ŠOK POKRAČUJE: "Felix Slováček bojuje s demenciou", vracia úder Dáda Patrasová manželovi
Českú uhorkovú sezónu rozvíril manželský spor Felixa Slováčka (76) a Dagmar Patrasovej (63) Dve ikony československej kultúry minulého storočia idú po sebe ak v slávnom filme Vojna Roseových, ktorý natočil s Michaelom Douglasom Danny DeVito.... Čítať ďalej
13 | 08 | 2019 | Aneta Leitmanová