Futbalista Pavel Nedvěd šokuje: Namiesto výročia svadby randí s mladou blondínkou!
06 | 08 | 2019 I František Németh

V júni mali sláviť strieborné výročie svadby, teda štvrť storočia spoločného života. Namiesto toho sa cesty legendárneho futbalistu Pavla Nedvěda a jeho manželky Ivany rozišli. Pavel si to však namieril priamo do náručia mladej, dvadsaťtriročnej Lucie, informuje český Blesk.


Viceprezidenta Juventusu Turín Pavla Nedvěda zahliadli v sobotu v londýnskej štvrti Chelsea, ako pozerá konský parkour. Prečo vyrazil zrovna sem, a nie na futbalový štadión?

Odpoveď je jasná - za všetkým hľadaj ženu! V tomto prípade po jeho ľavej ruke, kde sa k nemu túlila mladá plavovláska.

Mečiar sa môže radovať predčasne. Generálna prokuratúra ešte preverí postup vyšetrovateľa
Vyšetrovateľ zastavil stíhanie Vladimíra Mečiara vo veci zneužitia právomoci verejného činiteľa. Generálna prokuratúra tento postup ešte preverí, píše Denník N. Čítať ďalej
06 | 08 | 2019 | Peter Bachan


Laikov by možno napadlo, že sa môže jednať o jeho dcéru Ivanku, no opak je pravdou - spoločnosť mu robila Lucia Anovčínová. Teda, lepšie povedané, Pavel robil spoločnosť jej, keďže talentovanú parkourovú jazdkyňu to do hľadiska tiahne pochopiteľne oveľa viac, než držiteľa Zlatej lopty z roku 2003.

Čo naznačujú fotografie z Londýna, potvrdzujú aj informácie Blesku. "Sú naozaj spolu. Pavol opustil rodinu a randí s Luciou," uviedol pre dobre oboznámený zdroj. Vicemajster Európy tak dal manželke Ivane naozaj vydarený darček k dvadsiatemupiatemu výročiu svadby, ktoré mali oslavovať ešte 18. júna.

Pred rokmi Nedvěd tvrdil, že "Rodina je pre mňa všetkým". Kvôli Lucii je aktuálne údajne omnoho častejšie videný aj v Česku, čo mu umožňuje aj to, že Juventus je stále v príprave.

Či ho bude na tribúne v Turíne sprevádzať nová známosť, alebo jeho deti Pavol a Ivana ako bývalo uňho zvykom, sa ukáže zrejme až 1. septembra, kedy Juventus hrá prvý ligový domáci zápas novej sezóny.

Ako sa vzťah Pavla a Lucie bude vyvíjať ukáže čas, situáciu budeme pozorne sledovať.

Príkaz na zadržanie Bödöra platil 27 minút. Prokurátor ho potom náhle vzal späť
Prokurátor súhlasil so zadržaním Norberta Bödöra o 13:25. Za pol hodinu však telefonoval vyšetrovateľovi, že svoj súhlas berie späť, píše Denník N. Čítať ďalej
06 | 08 | 2019 | Peter Bachan