ŠOK: Holandská olympionička Ghafoorová bola zatknutá v Nemecku pri údajnom pašovaní drog
26 | 07 | 2019 I Marek Molnár

Holandská šprintérka Madiea Ghafoorová bola zatknutá v Nemecku po tom, čo údajne polícia našla v jej aute 50 kilogramov metamfetamínu a extázy, pričom šlo o rutinnú kontrolu v blízkosti nemeckých hraníc.


26-ročná športovkyňa, ktorá údajne smerovala na školenie v Düsseldorfe, popiera, že by prevážala tieto zakázané látky. Polícia tvrdí, že v jej vozidle našli veľké množstvo drog s odhadovanou hodnotou až 2 milióny eur.

Bežkyňa bol zatknutá 18. júna, ale podrobnosti týkajúce sa protidrogovej operácie sa objavili až tento týždeň, pričom nemecká prokuratúra potvrdila zatknutie.

Ghafoor bola súčasťou holandského olympijského tímu na hrách 2016 v Riu, kde spolu so svojimi spoluhráčmi viedla štafetu 4×400.

Holandská atletická federácia bola údajne šokovaná touto správou a zdôraznila, že ak bude atlétka uznaná vinnou, zničí to jej športovú kariéru.

ŠOK: Svadobní hostia kopali do tehotnej ženy, kým nepotratila!
Otrasný prípad riešia indickí policajti. Na jednej z tamojších svadieb kopali svadobčania tehotnú ženu do brucha tak dlho, než potratila. Mŕtve dieťa potom odniesla v igelitke strážnikom. Čítať ďalej
26 | 07 | 2019 | Ján Prokop