Jana TELEKI: Frontálny útok Sorosa na Európsky parlament a odhalenie jeho siete vlastným človekom
17 | 07 | 2019 I Jana Teleki

Viac ako dvesto mimovládnych organizácii, podporovaných Sorosom sa priamo obrátilo na Európsky parlament s výhradou a žiadosťou, aby zástupcov Fideszu nenominovali a neobsadzovali do parlamentných výborov Európskeho parlamentu. V predchádzajúcom období týmto spôsobom Soros nikdy nepostavil do jednej fronty svojich poskokov. V minulosti sa nikdy nestalo, aby mimovládne organizácie odhodili svoje rôznorodosti a boli ochotné sa spoločne prezentovať v prospech svojho chlebodarcu a otvorene sa pustiť do Sorosovho najväčšieho oponenta, Viktora Orbána. Výsledky volieb ukázali, že ľudovci utrpeli porážku a zosilneli národné sily nielen u nich, ale aj u socialistov. Odstavenie spitzenkandidátov a postupné zbavovanie sa Junckersových elitárskych konšpirátorov sú začiatkom vážnych zmien.


Napäté voľby EK v Štrasburgu

Ursula van den Leyen bola jedinou kandidátkou, v napätých voľbách EK v Štrasburgu, ktorá preskočila systém špicenkandidátov a prejavila svoj názor na potrebnú ochranu Európskych hranic pred migrantmi. Tým vlastne priznala nielen doktrínu Slaviniho a Orbána, ale aj podporu ochrany aj inými štátmi Európskej únie. Otvorene hovorí o potrebe ich vzájomnej solidarity , spoločného postupu voči migrantom a komunikácie s traznitnými krajinami. Van den Leyen už oznámila, že v záujme očistenia štruktúr sa zbaví aj Martna Slemayra, ktorý sa stal škandalóznym spôsobom z vedúceho kabinetu hlavným tajomníkom. O tom, v koho záujme Junckers menovaním prekročil svoje právomoci a dopustil sa vážneho prešľapu vôbec netreba polemizovať. Útok na pozície poslancov FIDESZ je preto odhalením verejného tajomstva o rozsahu Sorosom financovaných štruktúr.

Sorosova sieť diverzantov

Soros sa dlhodobo, veľmi systematicky pokúša nielen infiltrovať vlastné trójske kone do jednotlivých komisií Európskeho parlamentu, ale pokračuje aj vo svojej diverzii spravodajským spôsobom. Vo všetkých štátoch Európy, v ktorých môže mať vplyv na hospodárstvo, financie a menu sa snaží o „nastolenie údajne demokracie“. Jeho prioritnými cieľmi sú však ekonomické záujmy a dlhodobí projekt, v rámci ktorého chce priviesť milióny imigrantov do Európy.

Sorosove aktivity v Albánsku

Podľa agentúry V4NA Ilir Meta, prezident Albánska verejne obviňuje Sorosa z destabilizácie krajiny a snahy prevzatia moci financovaním siete NGO, ktorá sa snaží o zachovanie socialistickej vlády podporujúcej multikulturalizmus. Vyvolaná ústavná kríza a viac než 18-mesačné pozastavenie činnosti Ústavného súdu Albánska sú výsledkom organizovanej činnosti, ktorá chce pohltiť celé Albánsko.

Venujte sa svojim miliardám a dajte pokoj Albánsku“ odkázal verejne albánsky prezident Sorosovi.

Škandálom sa nevyhlo ani Francúzsko

Konzervatívny týždenník Valeurs Astuelles zverejnil, že falošná civilná organizácia Alliance Citoyene združujúca moslimských migrantov je financovaná taktiež Sorosom. Členovia zradikalizovaného združenia, pod zámienkou boja proti zákazu buriek, v Grenobli zaútočli na sídlo polície a podpaľovali autá v okolí veliteľstva. V súčasnosti sa Soros nedokáže vyviniť spod podozrení, že jeho podpora a financovanie sa dostáva aj k vyslovene teroristickým aktivitám.

Chápadlá a štruktúry Soroša

Sorosove štruktúry sú roky organizované, školené, synchronizované a najmä štedro financované. Hoci majú podporované mimovládne organizácie rôzne zameranie, ideologicky sú podriadené Sorosovým hodnotám a cieľom, čo dokazuje aj nedávna spoločná výzva viac než 200 organizácii. Prvou krajinou, ktorá pravým menom pomenovala, odhalila, a vyhlásila boj Sorosovým plánom invázie voči demokratickým zriadeniam bolo Maďarsko . Viktor Orbán sa snaží odstrániť privilégia Sorosovských organizácií a odhalil tok nelegálnych peňazí, pohybujúcich sa vo sfére šedej a čiernej ekonomiky. Soros na Orbánové aktivity reagoval výrazným financovaním socialistov a proti Orbánovských síl v Maďarsku, bez kontroly a mimo sféru vplyvu štátu. Reakciou na Orbánove aktivity voči Sorosovi boli aj lobistické výpady samotnej EK proti Maďarsku so zjavne skrytými spôsobmi aj voči iným národnostným štátom. Slovensko zo siete Sorosových chápadiel neuniká .Táto téma je u nás iba politicky potlačená do pozadia, nakoľko nikto detailne, dôsledne a verejne nehovorí o konkrétnych organizáciách a najmä osobách, či podiele Sorosa na protivládnych aktivitách.

Odhalenie Migration Aid

András Siewert, vodca Migration Aid financovanej Sorosom prezradil prednedávnom investigatívnemu novinárovi, ktorý prenikol do tohto prostredia náplň organizácie a detaily jej fungovania. Sorosove filantropické aktivity v skutočnosti slúžia na zvýšenie jeho politického vplyvu v Maďarsku a na realizáciu jeho finančných záujmov. V konečnom dôlsedku ide len o peniaze. Migration Aid systematicky pracuje na podpore migrantov aj tak, že bez ich súhlasu a samozrejme aj bez súhlasu štátu, spracúva ich ilegálnu databázu. Cez svoje kontakty kedykoľvek dokáže získať vstup do tranzitnej zóny. V Maďarsku je synchronizovaná s Maďarským Helsinkým výborom, Amnesty International, Nadáciou Artemissia a ďalšími, Sorosom financovanými nadáciami. V Maďarsku, podobne ako v Grécku, má svoje kontakty na Ministerstve vnútra a aj na veľvyslanectvách Nemecka a Rakúska v Budapešti. V Nemecku je kontaktnou osobou Migration Aid priamo vojenský atašé. Organizácia spolupracuje v medzinárodnom merítku napríklad so srbskými organizáciami Info Park, Fresh Response, Refugee Aid Serbia a ďalšími. So srbskými organizáciami zabezpečuje predovšetkým komunikáciu súvisiacu so vstupom migrantov do tranzitných zón. Samozrejme každý si uvedomí aj druhú stránku mince. Migranti dostávajú informácie, pokyny, vysvetlenia usmernenia, ktoré sa netýkajú iba sociálneho a zdravotného servisu, ale najmä politických, spoločenských a ideologických informácií v cieľových krajinách. Hoci sa odhalený šéf nadácie snažil poprieť tieto informácie, nahrávky ho v plnej miere usvedčili.

Európska komisia na ťahu

Sorosove trójske neobsadili predpokladaný počet kresiel v Európskom parlamente, čo pre jeho plány predstavuje značné zdržanie, aj keď peniazmi plánuje odstrániť všetky prekážky. V súčasnosti v europarlamente vzniká nové racionálne uvažujúce jadro politických síl, ktoré pod vedením Van Leyena zrejme zabráni machináciám, elitárskej byrokracii. Keďže je pod silnou kontrolou nielen poslancov členských štátov, ale aj pod tlakom postupne uvoľňovaných informácii, začne konať v prospech Európskej únie a členských štátov. Posledné sprístupnené informácie otvorene hovoria o kriminálnom vyčíňaní migrantov a o počte 20 tisíc evidovaných teroristov v Európe, denných atakoch kresťanov a pokojných občanov. Donedávna manipulovaním a utajovaním informácií, na základe politických pokynov, zvyšovali trestnú imunitu agresorov tvoriacich významnú časť migrantov.

Nové vedenie parlamentu, obsadenie výborov ako aj komisií a obmena byrokratickej elity, ktorú budú mať národné štáty pod kontrolou, by mala vytesniť Sorosa a jeho vplyv.