AKTUALIZOVANÉ: Hromadná bitka na Ventúrskej ulici v Bratislave. Zasahovali desiatky policajných ťažkoodencov (video)
10 | 07 | 2019 I Peter Králik, TASR

Podľa našich informácii išlo o fanúšikov Radnik Bijeljina z Bosny a Hercegoviny. Hromadná bitka sa strhla priamo na Ventúrskej ulici v centre Bratislavy, kde celé popoludnie sedeli fanúšikovia Radnika, ktorí sú ubytovaní priamo v jednom z hotelov na Ventúrskej ulici. Od Panskej ulice sa následne prirútil dav trnavských Ultras. Miesto je po strete oboch fanklubov totálne zdemolované.


"Na Ventúrskej ulici v bratislavskom Starom Meste zasahuje polícia. Podľa očitého svedka sa tam pobili pravdepodobne futbaloví fanúšikovia, niektorí mali hovoriť po srbsky či po anglicky. Viacerých aktérov bitky už zadržali policajti," uvádza TASR vo svojej správe.

"Časť ulice je zdemolovaná, miesto je opáskované, sú tu policajní ťažkoodenci aj so psami," priblížil pre TASR Bratislavčan, ktorý je v súčasnosti priamo na mieste. Na ulici stále zasahujú okrem polície aj hasiči a záchranári. "Viacero ľudí je zranených," doplnil svedok udalosti.

Pozrite si video aj fotografie priamo z policajného zásahu.



 

[gallery type="masonry" columns="2" size="medium" ids="45203,45204,45205,45206"]

Bitku si môžete pozrieť z prvej ruky aj prostredníctvom priamych účastníkov, ktorí boli v tej chvíli na mieste a neváhali natáčať: