Tvár iniciatívy Za Slušné Slovensko Juraj Šeliga potvrdil, že ide do Kiskovej strany
06 | 06 | 2019 I Peter Králik

S Kiskom som sa definitívne dohodol minulý piatok, presvedčilo ma, že nie je extrémny liberál ani fundamentalista, vysvetľuje svoje rozhodnutie aktivista Juraj Šeliga pre Denník N.


"Seriózna debata medzi nami sa začala pred mesiacom. Vtedy som prezidentovi povedal, že sa o jeho ponuke vlastne ani nemôžem podrobnejšie rozprávať. Sľúbil som iniciatíve Za slušné Slovensko, že pokiaľ som v nej a pokiaľ beží mobilizačná kampaň pred eurovoľbami, nebudem sa zaoberať nejakou svojou politickou budúcnosťou. No úprimne poviem, že o vstupe do politiky som uvažoval, veď nakoniec, novinári sa ma na to pýtali často, tak som nad tým premýšľal.", odpovedá na jednu z otázok denníka Šeliga.

Zuzana Šebová (Sme rodina): Holokaust slovenského zdravotníctva
Politické hnutie SME RODINA – Boris Kollár so znepokojením berie na vedomie zdrvujúcu správu katastrofálnom hospodárení našej najväčšej zdravotnej poisťovne – VšZP. Čítať ďalej
05 | 06 | 2019 | Zuzana Šebová/TASR


Tiež tvrdí, ž definitívne sa s Kiskom dohodol "až minulý piatok. Stretli sme sa, povedal som mu, aká je moja predstava o krajine, politike aj našej prípadnej spolupráci. Prezident mi povedal, že sa s tým stotožňuje. Tak som to potom mohol oznámiť ľuďom z iniciatívy. Okrem toho som sa so svojím rozhodnutím zdôveril aj pánovi Kuciakovi a pani Kušnírovej, lebo som považoval za dôležité, aby vedeli, že o vstupe do politiky vôbec uvažujem. A, samozrejme, ešte predtým som o tom povedal aj svojim blízkym.", dodáva dnes už bývalý aktivista iniciatívy Za Slušné Slovensko.