Jasmina Alagič šokuje. To už stihla porodiť? Čítajte viac!
06 | 06 | 2019 I Aneta Leitmanová

Jasmina Alagič s dieťaťom v náručí? Fotografia, na ktorú čakali tisíce fanúšikov, sa včera objavila na jej Instagramovom profile. Balkánskej kráske to na snímke veľmi pristane, ale niečo tu nehrá.


Keď moderátorka Jasmina Alagič v nedeľu napísala, že "zajtra bude vonku to, o čom sa zatiaľ len pošuškává", neprezradila termín pôrodu, ale skutočnosť, že na slovenskom trhu vstupuje zahraničný internetový obchod s módou, ktorý zatiaľ nie je verejnosťou vykresľovaný v najlepšom svetle. Napriek tomu nakoniec včera zverejnila fotku s malým dieťaťom. Kde je ale háčik?

Snímka z jej rozprávkovej svadby s rapperom Rytmusom ukazuje balkánsku krásku, ako v náručí drží malého synčeka svojej sestry Alexandry. "Milujem ťa, ty trpasličí, ryšavučký, guľatučký ďalší syn," napísala Jasmina, ktorá má čo nevidieť sama priviesť na svet syna, k fotografii, z ktorej sú jej fanúšikovia vo vytržení.

TRAGÉDIA: Autonehodu pri Trnave neprežil 24-ročný vodič
Polícia v nočných hodinách dokumentovala dopravnú nehodu neďaleko Trnavy, pri ktorej zahynul 24-ročný vodič. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Trnave Martina Kredatusová. Čítať ďalej
05 | 06 | 2019 | Peter Králik/TASR


Jasmina a Alexandra prežili veľkú časť tehotenstva spoločne, ale zatiaľ čo sa manželky Rytmusa fanúšikovia i pod včerajšom príspevkom pýtajú, kedy má termín, jej sestra už mala pôrod pár mesiacov dozadu. Aká bola vtedajšia reakcia Jasminy na šťastnú novinku?

"Som teta. Nezmôžem sa na viac slov, snáď len, že som nekonečne šťastná a milujem celú svoju rodinu a nášho nového člena," tešila sa Jasmina Alagic zo synovca Rogera.