Pompeo a Kissinger odhalení! Čo robia na tajomnom stretnutí Bilderbergu 2019? (VIDEO)
02 | 06 | 2019 I Imrich Kovačič

Minister zahraničných vecí USA Mike Pompeo a jeho predchodca Henry Kissinger prišli do Švajčiarska na 67. výročnú tajomnú konferenciu Bilderberg.


Pár bol zachytený kamerami pri príchode do stráženého luxusného hotela Fairmont le Montreux Palace. Video zachytáva ako Kissinger (96) potrebuje pomoc pri nastupovaní do svojho vozidla. K nim sa pridali aj francúzsky minister Bruno Le Maire a bývalý predseda spoločnosti Google Eric Schmidt.



Okolo 130 svetových lídrov z 23 krajín, od politikov cez priemyselných magnátov a všetkých vplyvných ľudí, sa zišli na štvordňovom utajovanom stretnutí Bilderberg 2019. Očakáva sa, že skupina bude diskutovať o rôznych aktuálnych a kľúčových témach, vrátane Ruska, Brexitu a budúcnosti AI.


Notoricky známe tajné stretnutie vzniklo v roku 1954 s cieľom zlepšiť americko-európske vzťahy. Účastníkom je však zakázané zverejňovať akékoľvek informácie obsiahnuté v diskusiách, čo vedie k rôznym konšpiračným teóriám, ktoré špekulujú, čo sa skutočne deje za zatvorenými dverami.