VIEME PRVÍ: Zľakol sa vlastných voličov! Odstúpi dnes Matovič z eurovolieb?
20 | 05 | 2019 I Zuzana Vargová

Tlačová konferencia hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti sa uskutoční dnes, t. j. v pondelok 20. mája o 10.20 h v tlačovej miestnosti Národnej rady SR, na Námestí A. Dubčeka 1 v Bratislave. Téma, ktorú Matovičovci oznámili znie : Doba je mimoriadne vážna. Zásadné rozhodnutie. V oznámení pre tlačové agentúry sa píše, že prítomný bude len Matovič. 


Podľa Martiny Törökovej z TV Markíza sa pravdepodobne  Igor Matovič vzdá dnes kandidatúry na europoslanca a lídra kandidátky OĽaNO. Túto informáciu nám potvrdili aj niektorí poslanci z klubu OĽaNO.

Igor Matovič sa zľakol vlastných voličov. Dnes o 10:20 zrejme oznámi, že sa vzdáva kandidatúry na europoslanca, pretože by tým riskoval, že musí odísť z parlamentu. Sľúbil totiž, že ak nedostane 50 tis krúžkov, odíde z NR SR. Matovičovi je jasné, že takýto počet krúžkov je utópia a preto sa radšej stiahne z kandidátky, akoby mal riskovať vlastný prepadák.

Navyše niektorí členovia poslaneckého klubu OĽaNO chcú pred hnutím Igora Matoviča uprednostniť novozniknutú Kresťanskú úniu.

VIEME PRVÍ: Definitívny koniec OĽaNO? Matovičovi poslanci na neho kašlú, podporujú Kresťanskú úniu
Igor Matovič by sa mohol z posledného prieskumu agentúry AKO tešiť. Po dlhšej dobe jeho hnutie OĽaNO zaznamenalo nárast preferencií. Pri stranách, kde je všetko o jednom mužovi (a bez členov), to nie je prekvapením. Matovič kampaň odpálil do... Čítať ďalej
07 | 05 | 2019 | Roman Suchý




Otvorene o tom hovorí poslanec Jozef Lukáč, ktorého syn Daniel navyše za Kresťanskú úniu aj kandiduje. „Voliť budem dvoch kandidátov z kandidátky Kresťanskej únie,“ povedal s tým, že zrejme zakrúžkuje Annu Záborskú a Branislava Škripeka, prípadne podporí svojho syna.
























Správu budeme aktualizovať!