DESIVÉ KRIMI TÝŽDŇA: Modelka Jakaterina svedčí proti futbalistom, zhodili ju z balkóna
19 | 05 | 2019 I Zuzana Vargová

Ruska Jekaterina B., ktorá pri moskovskom súde svedčila v kauze ruských futbalových reprezentantov Pavla Mamajev a Alexandra Kokořín, sa cez minulý víkend zrútila z hotelového balkóna v Špindlerovom Mlyne a je v bezvedomí v nemocnici.


Uviedla to v utorok tento týždeň ruská tlačová agentúra RIA Novosti s odvolaním sa na hovorcu trutnovskej polície a na ruskom veľvyslanectve. Na prípad zranenej ženy upozornili aj slovenské média, no prestali sa mu ďalej venovať.

N. Kokorin a Mamajev boli tento mesiac odsúdení v Moskve za vlaňajšie napadnutie niekoľkých ľudí v centre ruskej metropoly k 18, respektíve 17 mesiacom za mrežami.

"S najväčšou pravdepodobnosťou išlo o nešťastnú udalosť. Išla si zafajčiť na balkón, sedela na zábradlí v treťom nadzemnom podlaží a potom ju našli dole pod balkónom. Na balkóne bola zrejme sama," povedal v utorok hovorca polície v Trutnove Lukáš Vincenc. Policajti podľa neho čakajú, až sa zdravotný stav ženy zlepší, aby ju mohli vypočuť.

Karel Gott šokoval fanúšikov! Toto vôbec nikto nečakal od takmer osemdesiatnika!
19 | 05 | 2019 | Zuzana Vargová


Zranená žena je podľa zástupcov na Královohradeckej fakultnej nemocnici mimo ohrozenia života.

"Môžem potvrdiť, že pacientka je hospitalizovaná vo Fakultnej nemocnici Hradec Králové. Žena je vo vážnom stave, ale mimo ohrozenia života. Naďalej zostáva v starostlivosti lekárov," povedal popoludní hovorca nemocnice Jakub Sochor, ktorý tiež totožnosť zranenej ženy nepotvrdil.

Avšak predstaviteľ ruského veľvyslanectva v Prahe podľa RIA Novosti uviedol, že Jekaterina B. 10. mája po páde utrpela početné zranenia a ocitla sa v hlbokom bezvedomí.

Jekaterina B. bola podľa ruskej agentúry jednou z hlavných svedkýň v kauze futbalistov Kokořín a Mamajev. Nachádzala sa totiž v Moskve v ich spoločnosti, keď došlo k ich konfliktom s jedným vodičom na parkovisku a následne v kaviarni s ministerskými úradníkmi.

Kokorin 8. mája dostal pri moskovskom súde 18 mesiacov nepodmienečne, Mamajev 17. Podľa svedkov boli obaja ruskí hráči pri incidente pod vplyvom alkoholu a zrejme aj drog. Obom hrozil až sedemročný trest.

 

TERORISTI V EGYPTE: Výbuch zranil desiatky turistov
O situácii informuje portál news.trust.com. Čítať ďalej
19 | 05 | 2019 | Imrich Kovačič


 
Desivý a záhadný pád

Prežila záhadný pád z balkóna apartmánu v Špindlerovom Mlyne. Ruska Jekaterina Bobkovová (30), ktorá pri moskovskom súde svedčila v kauze ruských futbalových reprezentantov Pavla Mamajev a Alexandra Kokořín, sa cez víkend zrútila z hotelového balkóna v Špindlerovom Mlyne. Prečo spadla? Pomohol jej k tomu niekto? Modelku čoskoro čaká zásadný výsluch.

Zlomená panva a dve rebrá, pomliaždené pľúca, vnútrolebečné krvácanie. Tieto zranenia utrpela modelka Jekaterina Bobkovová (30) po páde z desiatich metrov. Žena, ktorá svedčila v procese s ruskými futbalistami Pavlom Mamajev (30, Krasnodar) a Alexandrom Kokořín (28, Zenit Petrohrad), leží v nemocnici.

Pellegrini ako marketingový premiér, zničí ho to, tvrdí Ľubomír Galko
Peter Pellegrini je marketingový premiér, ktorý sa omylom ocitol vo funkcii predsedu vlády a táto marketingová politika ho zničí. V nedeľnej diskusnej relácii Na telo v televízii Markíza to vyhlásil poslanec Národnej rady SR Ľubomíra Galka.... Čítať ďalej
19 | 05 | 2019 | tasr


Kľúčová svedkyňa nemlčala

Podľa informácií Blesku bola včera za modelkou v nemocnici polícia, výsluch ale ešte nebol kvôli následkom zranenia možný. "Čakáme na to, až sa jej stav zlepší natoľko, že bude schopná vypovedať. Jej svedectvo pre nás bude kľúčové, mohla by popísať, čo sa tam stalo," povedala Blesku policajtka Ivana Ježková.

Polícia doteraz nepovedala, či mala pád ženy spôsobiť ďalšie osoba. "Zahájili sme úkony v trestnom konaní pre zatiaľ nešpecifikovaný trestný čin. Neznamená to ale ešte to, že začneme stíhanie," povedala Ježková.

Kollár: Eurofondy sa na Slovensku rozkrádajú
Poslanec NR SR a predseda opozičného hnutia Sme rodina Boris Kollár vyhlásil, že sa musí prijať zákon o hmotnej a trestnoprávnej zodpovednosti pri hospodárení s európskymi alebo štátnymi peniazmi. Tvrdí, že sa eurofondy na Slovensku rozkrádajú.... Čítať ďalej
19 | 05 | 2019 | tasr


 
Apartmán patrí miliardárovi

Prípad hojne komentujú ruské médiá. "Apartmány, v ktorých prebývala s kamarátkou, sú písané na bývalého hlavného sponzora ženského basketbalového tímu CSKA Moskva Andreja I.," píše web Spletnik.ru a upozorňuje na majetok muža v hodnote 4,6 miliardy korún a na fakt, že bol v minulosti senátorom.