Ako malí chlapci. Danko sa s Kotlebom hádal celú hodinu, lietali vojenské hodnosti aj gardistické uniformy
13 | 05 | 2019 I Aneta Leitmanova

Andrej Danko avizoval, že sa bude svojich koaličných partnerov pýtať na rokovania s ĽSNS a následne vyvodí dôsledky vo vnútri koalície.


Danko a Kotleba sa vzájomne obviňovali z klamstiev. Debata sa v závere zvrhla aj na osobné útoky. "Nehovorte mi, že som kapitán, keď si doma šijete plukovnícke uniformy," povedal Danko.


Kotleba mu odkázal, že sa nemusí báť, že ho raz povýšia a bude plukovník. To ho zrejme podráždilo. Danko následne šéfovi ĽSNS odkazoval, aby nebol nervózny a neusmieval sa celý čas. Upozorňujeme, že nervozita sršala nie len z Kotlebu, ale aj z Danka. Neidentifikovateľné pohyby a gestá rúk sú toho dôkazom.

Kotleba tvrdí, že jeho strana rokovala so Smerom o zastropovaní veku odchodu do dôchodku. Ako ďalších so sebou "stiahol" aj centrum parlamentnej demokratickej opozície. Mal rokovať so stranou SaS o odvolávaní šéfa diplomacie Miroslava Lajčáka a taktiež s hnutím OĽaNO. Tam išlo o obmedzení potratov. Obidva subjekty toto tvrdenie popreli

Facebook pred eurovoľbami zrušil v Taliansku niekoľko podozrivých účtov
Sociálna sieť Facebook v nedeľu informovala, že zrušila niekoľko užívateľských účtov v Taliansku, ktoré boli buď falošné, alebo šírili pred blížiacimi sa voľbami do Európskeho parlamentu falošné správy. Čítať ďalej
13 | 05 | 2019 | TASR


Kotleba uviedol, že sa nepripravuje na povolebnú spoluprácu so Smerom-SD, ale zastropovanie dôchodkového veku bolo aj v ich programe, preto ho chceli podporiť. "Rokujeme s každou stranou, s ktorou máme prieniky," dodal.