FOTOREPORTÁŽ: Hasiči zasahujú pri požiari kamióna na diaľničnom priechode Rajka
18 | 03 | 2019 I Roman Suchý/TASR
Bratislavskí hasiči momentálne zasahujú pri požiari kamióna na diaľničnom priechode Rajka. Na miesto boli vyslaní krátko pred piatou hodinou ráno. Pri udalosti nebola nahlásená žiadna zranená osoba.

"Po príjazde na miesto udalosti bolo zistené, že ide o požiar celého návesu s kabínou vodiča. Hasiči momentálne pracujú na likvidácii požiaru," uviedlo operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave.




Zdroj: HaZZ









Zdroj: HaZZ









Zdroj: HaZZ







Zdroj: HaZZ


Vodiči sa zdržia do 30 minút, na viacerých miestach odstraňujú nehody


V pondelok ráno treba na viacerých úsekoch v Bratislave a pri vstupe do hlavného mesta rátať so zdržaním aj s nehodami. Zdržanie je do 30 minút.

Nehody podľa Zelenej vlny RTVS odstraňujú v Bratislave na Galvaniho smerom na Rožňavskú, blokovaný je ľavý pruh, a tiež v Bratislave na Ulici Svornosti pred križovatkou s Kazanskou v smere z Rovinky, v úseku sa vodiči zdržia. Na Ulici Svornosti a na Popradskej sa v smere do mesta vodiči zdržia do 20 minút.

Stella centrum informuje aj o nehode za Stupavou v smere do Záhorskej Bystrice a o zdržaní v Bratislave na Račianskej v smere do mesta, kde si vodiči počkajú desať minút.

Zelená vlna RTVS ďalej upozorňuje na zdržanie na úsekoch za Slovenským Grobom smerom do Bratislavy - Vajnôr, kde vodiči hlásia zdržanie do 30 minút. Kolóna je aj v Bratislave na D1 od Zlatých pieskov po Prístavný most, zdržanie hlásia 15 minút. Ďalej na zjazde z Prístavného mosta na Bajkalskú je zdržanie 20 minút a na D1 od letiska po Prístavný most, kde si vodiči počkajú v kolóne 20 minút. Na D1 tesne pred Bratislavou v smere zo Senca stojí v ľavom pruhu auto s defektom, treba rátať s 20-minútovým zdržaním.