Obľúbený TAXIFY sa mení na BOLT
07 | 03 | 2019 I Juraj Štubniak
Viacerí z vás hlavne vo väčších mestách ste sa stretli s aplikáciou, ale hlavne s tranferom z miesta na miesto s názvom pripomínajúcim obyčajnú taxislužbu – TAXIFY. Tomu je však už koniec. Dnes ráno mi pristál v mojej mailovej schránke pozdrav, v ktorom sa písalo nasledovné:

 

Zdravíme Juraj!


Znie to síce neuveriteľne, no ubehlo už 5 rokov, odkedy sme na trh vstúpili ako taxi aplikácia. Medzičasom sme sa rozrástli do omnoho širšej prepravnej platformy a dnes pomáhame ľuďom pohybovať sa autami, motorkami a elektrickými kolobežkami. Nastal ten správny čas na to, aby náš názov odzrkadľoval našu misiu, ktorou je vytvoriť ten najlepší spôsob dopravy v mestách.

Bolt predstavuje dynamický a rýchly pohyb využívajúci elektrickú energiu. Oddnes tiež vyjadruje možnosť dostať sa kamkoľvek máš práve namierené, a to rýchlo, výhodne a bez problémov.

Na aké zmeny sa môžeš tešiť? Nemaj žiadne obavy, urobili sme to jednoducho. Aplikácia sa aktualizuje - v priebehu nasledujúcich týždňov sa zmení jej názov a dizajn. Stále budeš mať poruke jazdy za tie najlepšie ceny a dojazdy na Slovensku a my budeme neustále makať na zlepšovaní.

 

Priznám sa, že  tie elektrické kolobežky ma zaujali, ale zrejme sa budú používať v krajinách s normálnym povrchom ciest a nie u nás. Do ďalších rokov prajeme veľa spokojných zákazníkov!