Podľa Ľuboša Blahu je komentátor SME Schutz majster krabicového vína
08 | 02 | 2019 I Michaela Melišková

"Ten pocit, keď vás hento na obrázku nazve "kreténom", lebo máte iný názor na situáciu vo Venezuele ako on. A SME mu to bez problémov uverejní - lebo oni sú ten etalón slušnosti ", začína svoj status poslanec Ľuboš Blaha a predseda výboru NR SR pre európske záležitosti. Tento krát to schytal od Blahu komentátor SME Peter Schutz. Pravdou je, že predtým vo svojom komentári Schutz nazval Blahu kreténom a je len prirodzené, že Blaha - tak ako vždy, reagoval svojským spôsobom jemu vlastným.


 

"Ale hlavne nabudúce nezabudnite moralizovať, slniečka, keď niekto použije slovo "cigánočka" alebo "teliatko", lebo to je tá najväčšia tragédia tohto tisícročia.", čertí sa Blaha v úvode svojho statusu na sociálnej sieti.


"Zato tuná "guru pravicovej inteligencie" Schutz - prominentný absolvent Vysokej školy života - je prototypom dôstojnosti, len sa na neho stačí pozrieť: možno aj po čašníkoch bliaka, že sú kreténi, keď mu po štvrtom litry čúča nechcú doniesť ďalšiu krabicu, lebo sa už plazí po zemi.O Schutzovi ale nikto nenapíše, ako neslušne sa vyjadruje - majster krabicového vína môže všetko, lebo je na výplatnej páske Penty." pokračuje Blaha vo vyriaďovaní si účtov so Schutzom.

Ako to už býva zvykom, Blaha zapojil do toho aj ďalších novinárov, keď napísal, že "majster Schutz nie je jediný. Je tu, samozrejme, aj ďalší velikán ducha - Jeňo "Prúša" Korda, ktorý je vrcholom galantnosti. Najmä, keď si ako posledný úchyl fotí v pražskom metre nohy spolucestujúcich a vešia to na sieť s ogrgeľskými poznámkami. To, prosím pekne, nie je "kretén". To je kamoš. A podvodníčka Tódová je - ako inak - nehynúcim symbolom vedeckej tvorivosti a hlavne nech nikto nerieši, že sa dostala k titulu podvodom a jej diplomovka môže byť pokojne chápaná ako lekársky nález mentálnej retardácie."

"Prosím pekne - takíto "slušní Slováci" nám nadávajú do "kreténov" za to, že máme iný názor. Výborné, to je fakt úroveň.", dopĺňa Blaha na sociálnej sieti.