Blaha si kopol do Denníka N aj Aktualít. Vadí mu, že neinformujú o Haščákovi z Penty
05 | 02 | 2019 I Michaela Melišková

"Pred hodinou a pol vyšla na verejnosť správa, že za vraždou Kuciaka je podľa objednávateľky šéf Penty Jaroslav Hačšák. To je verzia, ktorá je pre slovenskú pravicu zničujúca.", začína svoj status k aktuálnej situácii po zverejnení ďalších informácii okolo Zsuzsovej Blaha na sociálnej sieti.


"Tak mi len tak napadlo, ako sa k tomu postavia liberálne médiá, ktoré tu už dobrý rok hľadajú účelové prepojenia na vládu. No schválne: Aktuality.Sk, pre ktoré Jan Kuciak pracoval a správa by ich mala prinajmenšom zaujať, píšu o himalájskych ľadovcoch.", pokračuje poslanec v statuse.


"Najinvestigatívnejší Denník N rieši chráneného hlucháňa v Nízkych Tatrách. A denník SME, ktorý vlastní Penta a je priamo obvinený, píše o krokodíloch v Austrálii. O Haščákovi ani zmienka. Vôbec nič. Nula. Ani neuverejnia, že to tvrdí Pluska či Pravda, ani nespochybňujú, ani nepolemizujú. Proste ignorujú.", sťažuje si Blaha v závere statusu.



Denník  N v reakcii na informácie uverejnil text Moniky Tódovej "Penta má pre vyšetrovanie vraždy Kuciaka veľké problémy, ale podozrivá z nej zatiaľ nie je".


Zaujímavosťou je napríklad postoj portálu topky.sk. Ten materiál o Haščákovi stiahol.

Lipšic hovorí o škandále s odobratím spisu vraždy Kuciaka, prokuratúra to vidí inak!
Ministerka Denisa Saková odobrala v utorok vyšetrovateľovi vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej časť prípadu, v ktorej Daniel Lipšic vystupuje ako poškodený. Prevzatie skutkov prípravy úkladných vrážd prokurátorov GP SR a advokáta bol... Čítať ďalej
06 | 02 | 2019 | Michal Šumichrast, TASR