Opozícia ruší protest, no Taraba im odkazuje: CELÁ NENÁVISTNÁ OPOZÍCIA MÁ KRVAVÉ PAPRČE! (VIDEO)
15 | 05 | 2024 I Eka Balašková

 Roberta Fica postrelili! Aktuálne informácie hovoria o štyroch výstreloch, ktoré padli v Handlovej po tom, ako po skončení výjazdového rokovania vlády premiér vyšiel medzi ľudí pred kultúrnym domom. Na situáciu reagujú politici naprieč celým politickým spektrom.

Útok na premiéra odsúdila prezidentka Zuzana Čaputová, Jana Bittó Cigániková na Facebooku oznámila, že opozícia ruší protest a všetky aktivity a Michal Šimečka vyzýva všetkých politikov, aby sa zdržali vyjadrení smerujúcich k možnému vyhroteniu už aj tak napätej situácie.

Zuzana Čaputová

Ostro odsudzujem dnešný brutálny a bezohľadný útok na premiéra Roberta Fica. Som šokovaná. Robertovi Ficovi želám v tejto kritickej chvíli veľa síl, aby sa z útoku zotavil,“reagovala prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová na Facebooku.

Roman Michelko

„Schôdza NRSR prerušená. V Handlovej na výjazdovom zasadaní vlády postrelili Fica. Je v nemocnici,“napísal na sociálnej sieti poslanec Roman Michelko (SNS).

Jana Bittó Cigániková

„Aj keď sme názorovo a ideologicky úplne na opačnej strane, tu ide všetko toto bokom. Ľudsky ma to veľmi mrzí, myslím na jeho rodinu a príbuzných. A úprimne si prajem, aby to dopadlo najlepšie, ako je to možné. Žijeme v hroznej dobe. Rušíme dnešný protest, aj všetky aktivity,“avizuje poslankyňa za SaS.

TENTO MUŽ POSTRELIL PREMIÉRA!
Mimoriadne šokujúca správa. Premiéra Roberta Fica po výjazdovom rokovaní vlády v Handlovej postrelili. Fica postrelili, vezú ho do nemocnice. Výstrely padli pred domom kultúry, kde zasadala vláda, keď išiel premiér medzi ľudí. Podľa svedkov,... Čítať ďalej
15 | 05 | 2024 | Diana Zaťková

Michal Šimečka

„Dôležité - dnešné zhromaždenie na podporu RTVS s ohľadom na útok na premiéra RUŠÍME. Absolútne a ostro odsudzujeme násilie a dnešnú streľbu na premiéra Roberta Fica. Veríme, že bude v poriadku. Zároveň vyzývame všetkých politikov, aby sme sa zdržali akýchkoľvek vyjadrení a krokov, ktoré môžu prispieť k stupňovaniu napätia,“ napísal na Facebooku líder najsilnejšej opozičnej strany.

Facebook / Tomáš Taraba

Ladislav Kamenický

„Ohavný čin!!! V Handlovej postrelili premiéra Roberta Fica. Robo sme s tebou! Drž sa,“ posiela odkaz svojmu šéfovi Ladislav Kamenický (Smer-SSD), minister financií.

Igor Matovič

„Róbert Fico je môj dlhoročný politický súper. To je politika. Ako človeku mu však prajem skoré uzdravenie a hlboko odsudzujem akékoľvek násilie. Päsťami a strelami v politike nič nevyriešime. Prosím, buďme ľudia,“vyzval šéf bývalého OĽaNO na svojej facebookovej nástenke.

AKTUALIZOVANÉ ATENTÁT NA PREMIÉRA ROBERTA FICA! (Minúta po minúte)
Mimoriadne šokujúca správa. Premiéra Roberta Fica po výjazdovom rokovaní vlády v Handlovej postrelili. Fica postrelili, vezú ho do nemocnice. Výstrely padli pred domom kultúry, kde zasadala vláda, keď išiel premiér medzi ľudí. Podľa svedkov,... Čítať ďalej
15 | 05 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik