MZ: Vo výberovom konaní na šéfa Fakultnej nemocnice v Trenčíne uspel M. Plesník
03 | 05 | 2024 I Ivan Mihale/tasr

Vo výberovom konaní na post šéfa Fakultnej nemocnice Trenčín uspel Michal Plesník. Bol jediným uchádzačom. Vyplýva to z výsledkov výberového konania, ktoré sa uskutočnilo 25. apríla. Ministerstvo zdravotníctva (MZ) SR o tom informovalo na webe.

Plesník nemocnicu vedie od novembra minulého roka. Do funkcie ho vtedy dočasne vymenovala ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková (Hlas-SD).

Rezort informoval aj o výsledku ďalšieho výberového konania, a to na funkciu riaditeľa Centra pre liečbu drogových závislostí v Banskej Bystrici. Uspel v ňom Daniel Ďaďan, prihlásení boli dvaja uchádzači.

Korčokove financovanie KAMPANE je NEJASNÉ: Nevysvetlil až 80-tisíc eur!
Transparency International Slovensko zverejnilo finálny prehľad financovania prezidentskej kampane kandidáta Ivana Korčoka. Podľa ich záverov je prezidentská kampaň Ivana Korčoka plná pochybností. Protikandidát Petra Pellegriniho prekročenie... Čítať ďalej
03 | 05 | 2024 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik