Zaujímavá správa gen. Viktorína: TAKTO SA U NÁS UPRATUJE!
17 | 04 | 2024 I Ivan Mihale

Metod Špaček je po Zuzane Čaputovej najdôležitejším človekom v Prezidentskom paláci. Je štatutárom paláca, generálnym tajomníkom, mužom, ktorý vie o všetkom a ktorý nesie zodpovednosť za chod paláca a jeho niekoľkomiliónové výdaje ročne. Za služby prezidentke má nemierené na extra lukratívne diplomatické miesto v USA, kde má byť vedúcim slovenskej misie pri OSN. Zaujímavé na tom všetkom je, samozrejme, práve to miesto pôsobenia, upozorňuje generál Jozef Viktorín (Republika).

Status gen. v.v. PhDr. Jozefa Viktorína prinášame v plnom znení.

Napadlo mi prečo nemá záujem o Irán, Irak, Abuja a podobne štáty ? Toto asi tým slovenským „diplomatom“ nevyhovuje. Radšej pohodová misia v USA, než stresy v státe, kde je napätie na dennom poriadku.

Viete, je to presne rovnaké, ako s vládou Ódora, ktorý aktuálne jednoznačne skončil v PS a ďalší príklad máme v osobe prezidentského kandidáta Korčoka. Takto funguje progresívna politika, takto funguje PS – pomôž nám a my pomôžme Tebe, podľa hesla “ja na bráchu a brácha na mne“. Niečo ako rodinkárstvo.
..a že to občan celé zaplatí? A komu to vadí? ..že ľudia nebudú cítiť žiadne výsledky jeho práce? To nie je predsa podstatné. Podstatné pre pani prezidentku je, že presadzovala a ako je zrejmé aj stále bude presadzovať progresívno-liberálne antislovenské myšlienky.

Pri dekorovaní Ódora verejne deklarovala, že nik z menovanej vlády nemá a nebude mať politické ambície, čiže nezneužije menovanie za člena úradníckej vlády na svoju budúcu politickú kariéru. A Pozrime sa – Ódor, najvyššei postavený z menovaných sa zahniezdil na kandidátke (samozrejme jej domovského) PS do europarlamentu).

Ale späť k teplému miestečku pri OSN pre kancelára Čaputovej – vieme asi všetci, v akom stave je OSN, vieme ako veľkou reformou musí prejsť, aby získalo späť medzinárodnú autoritu a rešpekt. A Slovensko tam má posielať niekoho nie kvôli reálnemu výkonu, ale za odmenu za jeho progresívnu vernosť! Áno, poviem to priamo – trafika za “dobre“ vykonanú prácu. ..a pani prezidentka nesklamala podporou kancelára na uvedené teplé miestečko.

Dávam preto do pléna otázky na zamyslenie prečo bolo toto dôležité miesto rok neobsadené? Čakalo sa na to, ako dopadnú prezidentské voľby? Budeme mať v priestore jeden z najzlatejších padákov histórie? A mohol by som v kladení otázok pokračovať.

Jednoducho takáto prax progresívneho fungovania a prežívania ich nominantov musí skončiť. K tomu môžu samozrejme napomôcť aj voľby do Európskeho parlamentu. Už sa blížia. Voľte preto tých, ktorí národ a štát nezradili a nezradia.

CELÉ ZLE! Neblahé DEDIČSTVO predchádzajúceho vedenia ministerstva kultúry
Jeden z príkladov, aké neblahé „dedičstvo“ nám tu zanechali predchádzajúce vedenia ministerstva kultúry. Zatvárali oči pred tým, že niekto neoprávnene nakladá s majetkom štátu a v tejto veci neurobili nič. Ministerstvo kultúry SR vyzvalo obec... Čítať ďalej
17 | 04 | 2024 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik