Bulvárnejší pozdrav Kollára Lipšicovi má číslo 8 (VIDEO)
14 | 04 | 2024 I Eka Balašková

V jednom z pozdravov Danielovi Lipšicovi Zoroslav Kollár zverejnil komunikáciu s mladou ženou, v ktorej si Lipšic sťažuje, že ju nemôže vziať do jeho hniezdočka lásky na Záhorí, lebo ho práve Kollár „odkopal“, teda prezradil. Po tom, ako cez Kollára dotyčná zverejnila komunikáciu s vtedy ešte špeciálnym prokurátorom, by sa dalo očakávať, že ten jej dá pokoj. „Ale pre teba je neúspech niečo, čo nedokážeš zvládnuť,“ hovorí Zoroslav Kollár vo videopozdrave Danielitovi Lipšicovi. Tento nesie poradové číslo osem a bude plný nechutností.

Lipšic dotyčnej dáme aj napriek jej zrade napísal znova. Kollár vidí niekoľko možných príležitostí – od tej, že Lipšic má nedostatok príležitostí, nevie uniesť prehru, alebo on a smrť berú všetko.  Slečna od pána Lipšica znova dostávala neslušné návrhy. Milión, ako z amerického filmu jej neponúkol – Kollár pripomína, že mal problém inej žene zaplatiť interrupciu, takže až taký štedrý zrejme nebude. Slečna sa musela uskromniť s takouto ponukou.

Video Z. K.

„Danielito. Zničil si veľa osudov a ovplyvnil veľa životov a nie v pozitívnom smere,“konštatuje Kollár s tým, že on trošku pomôže Božím mlynom, ktoré na jeho vkus melú pomaly. Preto zverejňuje ďalšie správy z komunikácie, ktorú mu poskytla dotyčná dáma.

Fico sa rozohnil: TOTO ŠIMEČKOVI NEBUDEM AKCEPTOVAŤ! Vláda tvrdo zasiahne (VIDEO)
Ako jediní, idú slovenskí opoziční europoslanci proti vlastnej krajine! To ešte nikto nikdy nevidel. Premiér Robert Fico (Smer-SSD) to povedal v diskusnej relácii RTVS Sobotné dialógy. Privítal by, keby bol Peter Pellegrini ako prezident... Čítať ďalej
13 | 04 | 2024 | Diana Zaťková

Čo na to pán Konečný?,“ pýta sa Kollár na názor šéfa NBÚ. Úradu, ktorý v minulosti neraz odoberal previerky osobám, či inštitúciám len na základe novinových článkov. Teraz mu však neprekáža, že Danielito chodí po svete s previerkou aj napriek tomu, že sa správa maximálne nevierohodne.

„Pán Konečný ja viem, že vďaka vašim priateľom, ako pán Košč sa asi cítite bezpečne, ale všetko do času, Pán Boh naveky. Zvažujem, že na vás podám trestné oznámenie,“ hovorí Kollár, ktorý s určitosťou vie, že z toho nič nebude. Je však zvedavý, ako sa OČTK vyrovnajú s jeho nečinnosťou.

Konať by podľa Kollára mal aj generálny prokurátor. Ten sa ukázal v uplynulých rokoch ako alibista a zbabelec. „Nedokázal urobiť takmer nič. Iba zopár ľuďom zrušil obvinenie podľa paragrafu 363 Trestného poriadku,“ nešetrí Žilinku Kollár s tým, že podľa mien ľudí, ktorým pomohol, aj hlupák musí pochopiť, prečo. Mal by teda urobiť poriadok aspoň na Generálnej prokuratúre, keď ho nedokáže urobiť v republike.

„Alebo je podľa vás tolerovateľné, aby prokurátor robil to, čo robí Daniel Lipšic?,“uzatvára Kollár nezabúdajúc na tradičnú formulku o tom, ako majú byť nespravodliví sudcovia vyzlečení z talárov.

Dag Daniš: V MÉDIÁCH PRACUJÚ SKÔR AKTIVISTI, AKO NOVINÁRI! (VIDEO)
MÉDIÁ SÚ ZBRAŇ A NOVINÁRI SÚ VOJACI HYBRIDNEJ VOJNY! Od nástupu novej vlády sa vzťah medzi médiami a koalíciou postupne vyhrocuje. Dag Daniš hovorí, že slovenská žurnalistika je úplne inde, ako by mala byť. Problém nevidí ani tak v súkromných... Čítať ďalej
13 | 04 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik