Podpredseda parlamentu zdôrazňuje: Robert Fico má úplnú pravdu
12 | 04 | 2024 I Gabriela Fedičová

Robert Fico má úplnú pravdu, píše na sociálnej sieti Telegram Ľuboš Blaha (SMER - SD), podpredseda parlamentu. Blaha zdôrazňuje, že iberálne kaviarne neuniesli prehru a vyšpičkovali nenávisť do takých obludných rozmerov, že to pokojne môže skončiť tak, že nejaký sfanatizovaný slniečkar niekoho zavraždí. 

"A BUDETE NÁS AJ VRAŽDIŤ, SLNIEČKARI?" Je názov jeho príspevku, ktorý preberáme v plnom znení.

Pochopila už aj Čaputová a nahrala marketingové videjko, kde vyzýva k upokojeniu. Ona vie, kto sú jej voliči, vie, akí sú agresívni, vie, že potrebuje alibi. Blíži sa niečo?

Parádne sa ukázala iná politička. Holečková z KDH. Erikovi Kaliňákovi odkázala, že "čo zaseješ, to zožneš". Čiže v preklade - dobre ti tak.

Len pripomínam, že obeťou vulgárnych slniečkarskych útokov bola Erikova manželka a KDH to takto nechutne legitimizuje - hlavná vec, že ešte prednedávnom Holečková teatrálne plakala kvôli útokom na ženy. Farizejka. 

Od KDH by som očakával skôr také posolstvá z Biblie, ako je - miluj blížneho svojho. Namiesto toho zdôrazňujú princíp vendety ako poslední mafiáni. 

Naď vrieska niečo o tom, že si treba nasadiť boxerské rukavice a chce sa s nami biť. Až takto ďaleko zachádzajú. Zbláznili sa - na kompletku.

Jedni objímajú psíkov a dopujú sa lexaurínom, iní na nás a naše rodiny útočia na ulici. Ešte raz - preto, lebo prehrali voľby. To toto sú tí veľkí demokrati? 

A rovnako, ako kedysi nemeckým náckom asistovali veľké firmy, tak to korporácie robia aj teraz - šikana Attilu Végha, Rytmusa či Dominiky Cibulkovej je cez všetky čiary. 

Prepáčte, ale Slovensko sa musí zjednotiť a brániť sa. Lebo inak to dopadne ako v 30. rokoch v Nemecku. 

Začnú rozbíjať obchody tým, ktorí fandia mieru a ľavici? Začnú vyhadzovať z práce tých, čo majú nepohodlné názory? Spustia pouličné násilie ako za čias Hitlerových SA a SS? 

Ukážme prstom na vinníkov tohto šialenstva - za túto vlnu agresivity môže súčasná opozícia na čele s PS. A podkurujú aj pobočky Progresívcov - KDH a SaS.

Moje deti sa boja so mnou chodiť do obchodu, aby ich zase nenapadol nejaký korčokovský magor. Toto ste chceli docieliť, vy úbožiaci v N-ku a Smečku? 

Alebo budete spokojní až vtedy, keď nejakému vášmu fanatikovi definitívne rupne a niekoho z nás zamorduje? Za to, že máme iný názor - po tomto tak túžite?

A tomuto pri plnom vedomí asistujú firmy ako Renault či Rauch? To vážne? 

Dobre vedieť. Na môj osobný blacklist pribudli ďalšie značky. Nechodím nakupovať knihy do fašistického Martinusu, bojkotujem Renault, odmietam ESET. Lebo robia politiku.

A už nebudem piť ani džúsy od Rauchu, žiadne Happy Day, trhnite si. Ste súčasťou politickej nenávisti slniečkarov - opovrhujem vami a nebudem prispievať na vaše tučné zisky. 

Slovenská opozícia kolosálne zlyhala. Spolu so svojimi médiami a sponzormi. Naučte sa prehrávať, pubertiaci! Spamätajte sa! Odkazuje Blaha.

Ústavnoprávny výbor odobril všetkých päť kandidátov na funkciu sudcu ÚS
Ústavnoprávny výbor Národnej rady (NR) SR skonštatoval, že všetci piati kandidáti na post sudcu Ústavného súdu (ÚS) SR spĺňajú podmienky na vymenovanie do tejto funkcie a odporúča voľbu v parlamente. Rozhodli o tom členovia výboru vo štvrtok po... Čítať ďalej
11 | 04 | 2024 | Gabriela Fedičová/TASR

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik