DZURINDA ASI SKOLABUJE! Prezidentský kandidát Harabin prezradil, kto si zaslúži najvyššie štátne vyznamenanie (VIDEO)
16 | 03 | 2024 I Eka Balaskova

Bez bilbordov, bez masívnej propagácie v tlači, len za pomoci médií nazývaných alternatívnymi a stretnutiami s tisíckami ľudí. To je cesta, ktorú si zvolil na prezidentskú kampaň Štefan Harabin. Nič nenecháva na náhodu, zato všetko si vydrie aj proti síce už slabnúcemu, no predsa stále hlavnému prúdu. V rozhovore s Líviou Pavlíkovou povedal, kto je jeho politickým vzorom.

„Je pravým architektom Slovenskej štátnosti. Všetci keď dávali ruky preč po deväťdesiatom roku, báli sa toho, tak Mečiar bol ten, kto silou svojej osobnosti presadil slovenskú štátnosť,“ pripomína Štefan Harabin a zároveň prezrádza, kto je jeho politický vzor.

Podľa prezidentského kandidáta Harabina aj vtedy, aj dnes na Ukrajine ide Anglosasom o jedno. Majú rovnaký cieľ už desať storočí. Vždy šlo o vzájomnú konfrontáciu Slovanov a Anglosasov.

„Po roku 1990 bolo prvé pre Anglosasov dostať do konfliktu Srbov a Chorvátov, aby sa na Balkáne strieľali. To isté teraz je na Ukrajine. A vďaka genialite dvoch mimoriadne inteligentných synov českého a slovenského národa, Klausa a Mečiara, sa Anglosasom toto nepodarilo,“ zdôrazňuje Harabin.

Pripomína tiež, že ako ľavicovo orientovaný Mečiar, tak pravicovejšie zameraný Klaus sú od tých čias mediálne zaznávaní. Mainstream majú v rukách prevažne anglosaskí majitelia, čomu Harabin prikladá vysokú výpovednú hodnotu.

„To, čo oni dokázali, to je svetový unikát. To sa nepodarilo pri delení, či rozpadoch štátov nikomu. Pokiaľ by som bol prezidentom republiky, tak najvyššie štátne vyznamenanie pri prvej príležitosti dostane Mečiar,“uzatvára Harabin.

Uhrík vyzýva Danka a Kotlebu: JE NA ČASE UROBIŤ TOTO (VIDEO)
Europoslanec a predseda hnutia Republika vysvetlil, prečo jeho hnutie nepostavilo do boja o prezidentský post svojho kandidáta. Nechcú totiž trieštiť sily a hlasy pronárodne orientovaných voličov. Do prezidentských volieb nám ostáva rovný týždeň a... Čítať ďalej
16 | 03 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik