Tupý humor Matoviča nezostal bez povšimnutia. Ľudia ho UDUPALI!
16 | 02 | 2024 I Ivan Mihale

Nedávny príspevok Igora Matoviča, lídra potápajúcej sa lode OĽaNO, prerazil dno. Jeho nemiestny a tupý humor na sociálnej sieti hrubo dehonestuje zosnulú Martinu Chovancovú. Prirovnáva ju k ministerke kultúry Martine Šimkovičovej. Ľudia Matovičovi neskutočne naložili.

Pripomíname, že slovné spojenie "prerazil dno", sme pri Matovičovi použili už nespočetnekrát, no aktuálne sa zdá, že toto bude ťažko prekonávať. Aj keď pri jeho myšlienkových pochodoch je ťažké toto predikovať.

Martina Chovancová († 34) známejšia pod menom Martinka z Turca, sa v roku 2011 preslávila vďaka reality šou Farmár hľadá ženu. „Vymaľúvaná“ Kleopatra z Turca viedla bujarý a odviazaný život, no jej zdravotný stav nebol práve ideálny. V auguste 2016 náhle zomrela. Pravdov je, že Martinka z Turca mala množstvo fanúšikov. Niektorí ju zbožňovali, iní ju nenávideli. Matovič zrejme patrí do prvej kategórie.

Igi z Trnavy a jeho príspevok

Na svojom facebookovom konte zverejnil fotokoláž s ministerkou kultúry a zosnulou Martinou Chovancovou s textom: "Akoby ich jedna mater mala"

Zdroj: FB Igor Matovič

Okamžité reakcie, v ktorých mu ľudia neskutočne naložili

Pod príspevkom sa za niekoľko hodín nahromadilo takmer 3000 komentárov, z ktorých bola väčšina negatívnych, čo značí, že kritiku schytal aj z vlastných radov.

Vyberáme iba publikovateľné

Túto úbohosť skomentoval aj šéf hnutia Republika Milan Uhrík: "Tak toto je fakt chorý príspevok Vysmievať sa z fyzického výzoru nebohej ženy je naozaj nemiestne. Každý má fotku, na ktorej nevyzerá zrovna najlepšie...Navyše, ministerke Šimkovičovej to podľa mňa vcelku svedčí. Samozrejme, myslím politicky v pozícii ministerky Konečne slovenská ministerka kultúry."

Pani Lidka: "Fest trapné...Martinka z Turca je dávno v nebi..trošku pohnúť šedou hmotou v tej gebuli"

Pán Valter: "Sa vám čudujem komentujúci, že na také dno kam padol týmto jeho príspevkom reagujete..nepochopili ste, že on sa v tom vyžíva a možno aj ukája neustále štvať proti sebe ľudí a takýmito príspevkami si to len kontroluje.. viď.komenty jemu verných... a najhoršie je, že sa neštíti použiť na to aj zosnulú osobu..pre mňa je on týmto čo zverejnil úbohý duchovný bezdomovec..a teraz do mňa.. očakávam suterénne urážky."

Pani Sonička: "Tak toto bolo kruté pán Matovič,,vaša manželka nesiaha Martinke ani po členky,,,a to píšem úprimne,ani po členky,,ani jednej z týchto dvoch Martiniek,trapoš ostane trapošom,komik Igor Matovič&Jožo Pročko,,komedianti Slovenska,,,hanbite sa!!!Do kúta s VAMI,,,!!!!"

Pani Janka: "Iné sa od vás nedalo ani čakať.... Úbohé"

Pani Diana: "Igor Matovic To hádam nemyslíte vážne! Znevažujete cudzie ženy na vašom verejnom profile.  Vy ste boli zástupcovia všetkých ľudí! Teda mali ste byť. Jedna vec je konanie a druhá vzhľad. Predpokladám, že Vám by sa tiež nepáčilo, keď by si niekto zobral na paškál vaše ženy.  Pán Matovič vaše správanie je dno!"

Pán Július: "Videl som už všeličo ale toto je už moc.Teraz by ste sa mali vzdať poslaneckého mandátu.Som si myslel že to v poriadku v hlave nemáte ale toto je už nechutne."

Drzosť niektorých umelcov na Slovensku naberá na obrátkach
Protislovenská a protikresťanská drzosť umelcov na Slovensku naberá na obrátkach. Je potrebné sa im postaviť Názor pôvodne publikovaný na portáli Christianitas preberáme v plnom znení. Počas „konzervatívnej“ vlády Matoviča a Hegera tu liberálni... Čítať ďalej
16 | 02 | 2024 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

ĎAKUJEME