ANDREJ DANKO vytmavil Jánovi Mikasovi čo si o ňom myslí (VIDEO)
13 | 02 | 2024 I Dušan Janek

Andrej Danko počastoval Jána Mikasa, hlavného hygienika, nie veľmi lichotivými pomenovaniami. Mikas je pre neho osobou neschopnou vysporiadať sa so situáciou okolo pandémie Covid-19 a na jeho činnosť sa mieni pozrieť úplne zblízka. Mikasovi nepomôže ani pevnosť titulov, pretože Danko býva v takýchto prípadoch veľmi nekompromisný a dokáže poriadne hrýzť.

„Mikasa treba riešiť, pretože pre nás všetkých bol symbolom nezvládnutia pandémie,“ začal zostra Danko. On sám vie o niekoľkých menách, o výbere odborníka. Hoci nebude on, ani jeho poslanecký klub tlačiť na ministerku zdravia. Mikasovi podali národniari výzvu s tým, že na koaličnej rade vznesú námietku tomu, kto je za tieto prešľapy zodpovedný a budú dôsledne prešetrovať veci tak, aby svojim voličom ozrejmili, prečo by mal, resp. nemal byť chránený vyššími štátnymi predstaviteľmi.

„My ideme v línii svojho volebného programu, máme splnomocnenca vlády – pána Kotlára na prešetrenie Covidu,“ vyjadril sa Danko. Predsedu národniarov táto téma zaujíma aj preto, že podpredseda SNS Jaroslav Paška zomrel za veľmi záhadných okolností a jeho pitevný nález bol dôsledne utajený.

„Chceme vedieť koľko ľudí a aké následky malo očkovanie. Rešpektujeme vedu i výskum. U nás sú aj ľudia, ktorí sa očkovali, aj ľudia, ktorí nie sú očkovaní. No všade vo svete sa to obdobie prešetruje zodpovedne, aby sme vedeli identifikovať aj ľudí, ktorí na očkovaní parazitovali. Na tom nie je nič zlé.“ Či sa to Jánovi Mikasovi bude páčiť alebo nie, asistoval pri mnohých iracionálnych činoch Igora Matoviča a mal by podľa Andreja Danka vážne zotrvať zotrvanie vo svojej funkcii.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

GP SR Maroš Žilinka vytočený do biela! Odkazuje Kolíkovej!
Generálny prokurátor SR sa na sociálnej sieti ohradil voči útokom poslankyne NR SR Márie Kolíkovej (SaS). Mária Kolíková sa okrem Maroša Žilinku vyjadrila aj k Robertovi Ficovi. "K dnešnému slovnému útoku poslankyne Národnej rady SR Márie... Čítať ďalej
13 | 02 | 2024 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik