OBROVSKÁ STRATA! Zomrel známy slovenský HUDOBNÍK
05 | 02 | 2024 I Diana Zaťková

Smutná sprava prišla v nedeľu (4. februára) večer zo sveta hudby. Nečakane navždy odišiel obľúbený hudobník a producent Peter „Sanchez“ Saniga. Mal iba 49 rokov.

Pôsobil ako basgitarista nitrianskej kapely BijouTerrier. Známy bol taktiež ako človek, ktorý nahral väčšinu albumov skupín Desmod, Horkýže Slíže a Gladiator, píše nitrak.sk.

Sociálne siete ihneď zaplavili smútočné odkazy a spomienky od priateľov i kolegov, ktorí s ním spolupracovali. Spomínajú naňho ako na človeka s veľkým srdcom a svojským zmyslom pre humor.

Úprimnú sústrasť vyjadrila aj skupina Desmod na čele s Máriom “Kuly” Kollárom, ktorá tiež pochádza z Nitry. “SANCHEZ, ďakujeme, že si s nami bol,” napísali na svojej oficiálnej stránke.

Ako informovala na Facebooku stránka Rock on: „Mnohí z vás ho mohli poznať najmä ako neodmysliteľného člena kapely Bijouterrier. Skvelý hudobník, kamarát a hlavne fenomenálny človek.“

Sústrasť a smútok vyjadrili aj ďalšie stránky ako TopFest Slovakia, MJ studio či na sociálnej sieti aj gitarista Jimi Cimbala, ktorý smrť hudobníka potvrdil.

ŠOKUJÚCA SPRÁVA! Svet náhle opustila legenda českého divadla i filmu
Vo veku 87 rokov opustil svet jeden z najobsadzovanejších českých hercov Karel Hábl, uviedol blesk.cz. Jeho smrť priateľov veľmi zaskočila, veď ešte nedávno si užíval v Paríži s priateľkou Janou Sikorovou. Tá tiež smutnú správu uverejnila vo svojom... Čítať ďalej
04 | 02 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik