Ale, ale, Veronika! Kde je solidarita? Matovič JEJ NIE JE DOSŤ DOBRÝ (GALÉRIA)
01 | 02 | 2024 I Eka Balaskova

Druhým kandidátom koalície, ktorú vytvorilo OĽaNO, Kresťanská únia a Za ľudí je historik z Ústavu pamäti národa Patrik Dubovský. Kandidatúru podal cez poslanca Šipoša v rovnakom čase, ako Igor Matovič, druhý (alebo prvý?) kandidát tohto zoskupenia. Napriek tomu, že Veronika Remišová (bývalé OĽaNO/Za ľudí), ktorá ho prezentuje, ako kandidáta Za ľudí, o ňom hovorí, ako o ideálnom konzervatívnom kandidátovi, Dubovský sa pred mnohými konzervatívnymi, zvlášť ľavicovými voličmi „zapísal“ nie veľmi pozitívne.

V novembri Dubovský podal trestné oznámenie (TO) na Ľuboša Blahu, voči ktorému sa práve na tento podnet začalo stíhanie práve v deň narodenia jeho najmladšieho potomka. V novembri málokto tušil, že TO je vlastne príprava na Dubovského politické ambície. Dnes ho Veronika Remišová prezentuje, ako ideálneho konzervatívneho prezidentského kandidáta.

Vyzeral, ako apolitický

„Trestné oznámenie na mňa podal zamestnanec Ústavu pamäti národa, ktorý je ako štátny úradník povinný byť nadstranícky a apolitický. Ja len že tento pánko, Dubovský, je až taký apolitický, že chodí na tlačovky KDH a dokonca reční na opozičných mítingoch. A čo je úplná pecka, tento akože nezávislý historik Dubovský kandidoval v minulosti za Kiskovu a Remišovej stranu Za ľudí - no chápete, úplne že starogrécky boh nezávislosti,“ ironizoval Ľuboš Blaha ešte v polovici januára. To už ale Dubovský aj v niekoľkých médiách bývalého mainstreamu veľmi pozvoľna priznával politické ambície.

Blaha ODKAZUJE: Aj TOTO odvolávanie si budem písať do životopisu
Podpredseda Národnej rady SR a trojnásobný otecko Ľuboš Blaha (Smer-SSD) už zíva od nudy. A to aj napriek tomu, že v utorok od 14-tej čeli odvolávaniu za obrázok Che Guevaru. Ten zavesil po tom, ako si prevzal kanceláriu na miesto, kde visel obraz... Čítať ďalej
16 | 01 | 2024 | Eka Balaskova

A je tu ... kandidatúra

Veronika Remišová na Facebooku prejavila veľkú radosť z Dubovského prezidentskej kandidatúry. Až takú, že nepropaguje straníckeho chlebodarcu Igora Matoviča, ale konzervatívneho voliča presviedča, že má koho voliť

„Až doteraz to vyzeralo tak, že konzervatívny volič nebude mať v prezidentských voľbách koho voliť, alebo bude stáť pred bizarnou voľbou medzi Harabinom a Dankom. Dnes to už našťastie neplatí. Som veľmi rada, že sme získali podporu pre Patrika Dubovského, člena strany Za ľudí, ktorý má za sebou silný životný príbeh. Boj proti komunizmu, mečiarizmu, občianska angažovanosť a slušnosť je v dobe vlády zla mimoriadne potrebná. Spoločne musíme dať ponuku aj tým ľuďom, ktorí by inak k voľbám nešli, Dnes takúto ponuku dostali,“ netají spokojnosť Remišová.

Rozhovory ZKH, YouTube
Facebook / Veronika Remišová
Facebook / Veronika Remišová
Facebook / Veronika Remišová
Nezabudla na Matoviča?

„Som presvedčená, že konzervatívny volič dostáva v Patrikovi Dubovskom slušnú a dôstojnú ponuku a spoločne urobíme všetko pre to, aby zlo v prezidentských voľbách nezvíťazilo,“ kopíruje Remišová slovník svojho straníckeho šéfa. Aká je Matovičova úloha v týchto prezidentských voľbách?

Beňová k Matovičovej kandidatúre: PSYCHICKY LABILNÉ VÝLEVY budú pokračovať!
Europoslankyňa Monika Beňová (Smer-SSD) na sociálnej sieti netají svoje znechutenie nad tým, že Igor Matovič (bývalé OĽaNO) sa rozhodol svojsky zabojovať o prezidentský post. Vo svojom statuse Beňová upozorňuje, že už teraz je jasné, že s Matovičom... Čítať ďalej
01 | 02 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik