Silná dvojka Kaliňák a Glück: POZOR! VSTUPNÉ ZADARMO! PLATÍ SOROŠ! (VIDEO)
26 | 01 | 2024 I Dušan Janek

Kauza okolo vyhlásenia Roberta Fica o spochybnení intenzity bojov v Kyjeve rozbúrila more hnevu v médiách a mainstreamoví novinári metajú na adresu premiéra hromy-blesky. „Seriózne“ médiá tak majú čo robiť a zdroj ich inšpirácie aspoň nevysychá. Je jedno, či z neho tečie kryštáľovo čistá voda, alebo je plný jedu.

 

Progresívni majitelia pravdy v utorok podľa Smeráckej dvojky Kaliňáka a Glücka kričia, že v Kyjeve zúri hrozná vojna! A v stredu už volajú: Príďte sa zabaviť na strechu kyjevského klubu na festival Pohoda!

„Vždy, ale vždy keď si myslím, že progresívni majitelia pravdy dosiahli ten najvyšší level pokrytectva, tak sa prekonajú a vyrukujú s takým sebapoprením, že mi normálne padne sánka,“ pozastavil sa nad konaním médií a ich miláčikmi Erik Kaliňák.

Fakty o tom, že skutočná vojna neprebieha priamo v Kyjeve žurnalistické plénum doslova morálne popudili a nahnali im palivo falošného rozhorčenia do žíl. To, že sa v Kyjeve deje prakticky normálny život jednoducho, ako sa hovorí, neexistuje. Nie je možné, aby ľudia chodili do kultúrnych stánkov, zábavných podnikov, či prebiehala futbalová sezóna v plnom prúde. Aspoň podľa nich.

„Tak sa zo zlého Fica zbabelca stal zlý Fico cynik,“ skonštatoval Richard Glück. „Je úplne jedno, čo sa deje... Fico je zlý,“ okomentoval náplň práce novinárov, kŕmiacich konzumentov nezmyslov svojim verklikovaním od rána do večera. Aj cez noc. „V pondelok, pretože nerobí to čo hovorí a v utorok preto, že robí to, čo povedal,“ dodal.

„Ako predseda zboru poradcov premiéra som sa preto rozhodol, že Robertovi Ficovi, že nech už je podľa „majiteľov pravdy“ vystrašený alebo krutý, aby ešte tento týždeň vycestoval do Kyjeva a tak upokojil našu polarizovanú spoločnosť,“ vyjadril sa Kaliňák, hoci je jasné, že nenávistníkov nenávistných neupokojí nič, čo sa týka Fica len v trocha dobrom.

Čo môže byť lepším dôkazom zúriacej vojny v Kyjeve ako to, že v ňom, priamo v centre mesta, organizuje Kaščák obrovský festival Pohoda loves Ukraine. A to v Klube Atlas, kde sa nabalí na účasti tisícok návštevníkov, fingujúc, že mu nejde o nič iné, ako o prejav solidarity s Ukrajincami a šíreniu mieru vo všetkých farbách dúhy. Bar na streche je podľa neho určite najvhodnejšie miesto na konanie tichej akcie, aby na seba neupozornil ruskú armádu, striehnucu, aby čo najlepšie zasiahli návštevníkov, ako sa na slušnú vojnu patrí.

„Ako to teda je? Je tam vojna, alebo sa tam dá zabávať?“ pýta sa Richard Glück už naozaj skôr s pobavením ako rozhorčením. A ak už teda pristúpime k veci „liberálne“ je tam strašná vojna, ale dá sa aj zabaviť, polemizuje na adresu Kaščáka Kaliňák...

Bonbónik navyše... Vlastne, dva.

Kto bude mecenášom tohto veľkého pokľudného mulatčágu? George Soros. Myslíte si, že je to vtip či nejaký pamflet tvorcov sprisahaní? Omyl. Nadácia otvorenej spoločnosti a Nadácia Pontis, ktoré toto všetko spáchajú sú „produktom“ Sorosa, meniaceho na vojnu na Ukrajine a najnovšie aj v Pásme Gazy názor zo dňa na deň. A kto bude ďalším ochrancom Kyjeva v ohni? Jeho starosta Vitalij Kličko, ukrajinský pästný bombardér. A aby to nebolo všetko, na Ukrajine, kde lietajú rakety a guľky vzduchom, odporúča samotný Denník N tráviť každú voľnú chvíľu slovenským dovolenkárom. Či tam už nejaká vojna naozaj je, alebo nie...

VIDEO

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik