KORČOK S NERVAMI V KONCOCH
04 | 01 | 2024 I Dušan Janek

Ivan Korčok, favorit progresívcov a prezidentky, ktorá sa tají tým, že sa netají sympatiami k hodnotám, ktoré zdieľa tento politický androgýn prešľapuje nervózne na jednom mieste. Celý pohoršený hovorí o hoaxe, šíriacom sa na internetových sieťach, tvrdiacom, že je vlastníkom amerického pasu.

Kandidát na post prezidenta Slovenskej republiky, hrdo mávajúci svojim slovenským pasom ako na prvého mája, popiera akékoľvek fámy o vlastníctve amerického pasu, hoci by sa nikto nečudoval, keby to bola pravda. Na americkom veľvyslanectve sú liberáli ako doma, nikoho by preto neprekvapilo, keby na neho čakal ešte teplý, čerstvo vytlačený dokument, povoľujúci prechádzať hranicami jedného štátu do druhého, čo umožňuje iba občanovi s jeho občianstvom. Možno by ho Korčok potreboval, pretože ako „pravý vlastenec“ sa vo svojej vlasti ani príliš nezdržiava, no nikdy sa nezabúda k nej hrdo hlásiť.

Nie je to vlastne jedno?

Priaznivci Korčoka a poslanci za Progresívne Slovensko nepatria medzi tých, o ktorých sa dá povedať, že si ctia svoju vlasť a majú čo len základné znalosti o jej histórii. Sami by radi vlastnili pas štátu, označeného ako kolíska demokracie a slobody. No nepatria medzi vyvolených. Vyvolených, ako sú Korčok, či princezná Zuzana Čaputová. O jej budúcnosti vieme asi toľko, ako o budúcnosti Petra Pellegriniho. Ale to Korčokovi nevadí. Kam sa podeje táto zodpovedná dnes ešte hlava štátu po dezercii z postu prezidentky je totiž výhradne len a len jej vec. A tak nevieme, či sa jeden pas, pozbavujúci Čaputovú akejkoľvek zodpovednosti voči svojej vlasti nezohrieva v zásuvke veľvyslanectva USA.

Korčok soptí a bude konať

„Trollie farmy si už robia svoju prácu,“ hovorí na svojom profile Korčok, naťahujúci svoj plastický úsmev, tváriac sa, že mu to príde smiešne. „Čo s tým budeme robiť? Z môjho pohľadu ide o porušenie zákona. Poradím sa s právnikom a zvážim právne kroky voči tým, ktorí šíria tieto dezinformácie a hoaxy.“ Liberálny eurovlastenec teda bude bojovať za to, aby prejavil sympatie k Slovensku. Ak si myslí, že tým u niekoho okrem slniečkarov zaboduje, bolo by dobré upozorniť ho, že veľké šance nemá.

Prieskum: Pellegrini by porazil Korčoka na plnej čiare
Exkluzívny prieskum spoločnosti SANEP pre televíziu ta3 ukázal koho by ľudia volili v prezidentských voľbách. Podľa volebného modelu spoločnosti SANEP z konca decembra by v prvom kole prezidentských volieb zvíťazil predseda parlamentu a strany... Čítať ďalej
02 | 01 | 2024 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik