Romana denníku N, SME, Aktualitám: JEDNA BANDA! ONI POTREBUJÚ MŇA, NIE JA ICH (FOTO)
28 | 11 | 2023 I Eka Balašková

Tenistka a bývalá poslankyňa NR SR Romana Tabák je jednou z tých osobností politického života, ktorá na dennej báze komunikuje so svojimi fanúšikmi na sociálnych sieťach. Nie len propaguje otužovanie, za čo si ju „podal“ aj bulvár a tiež ochrana prírody, s ktorou nakoniec aj spolupracovala, no svoje názory má aj na kultúru, či médiá.

Pobúril ju obraz

V Galérií Slovenského rozhlasu je výstava pod kuratelou Ivana Jančára. Tabák absolvovala podľa vlastných slov jedinečný koncert Dana Bártu a Martina Valihoru, no a v galérii natrafila na obraz Andreja Dúbravského, ktorý ju zrejme pobúril, hoci svojich facebookových sledovateľov nabáda, aby si názor urobili sami.

Facebook / Romana Tabák

Bývalý mainstream

„Denník N, denník SME, Aktuality, Ťažký týždeň s Jožkom, ZOMRI - jedna banda,“ myslí si politička.

„Oni potrebuju mňa, nie ja ich. Nič horšie sa im nemohlo stať ako prehrať vo voľbách 2023 a 4 roky sa nečinne prizerať na nás. NA MŇA,“ dodáva a svoj v podstate triumf dokladá obrázkom, na ktorom má na tričku nápis „STOP PS“ s logom Progresívneho Slovenska, "prirobeným" cez fotošop.

Facebook / Romana Tabák

Prečo tak ostro?

Ešte koncom júla Romana v Rozhovoroch s Mimi Šramovou hovorila aj o médiách a novinároch. Práve vďaka ich bulvárnym informáciám Tabák nemá medzi ľuďmi ktovie akú povesť.

S radosťou informovali o jej už legendárnom kúpeli v potoku s najvyšším stupňom ochrany, o hlasovaní proti vydaniu Fica na väzobné stíhanie, no o tom, že jej prechádzalo množstvo zákonov, sme sa dozvedeli len ak sme si tieto informácie dohľadali na webe NR SR. Preto nečudo, že Tabák má na niektoré médiá ťažké srdce.

NOVÝ PLAGÁT DPOH! A začala sa PRESTRELKA medzi Tabák a Tormovou (FOTO)
Bratislavské Divadlo P. O. Hviezdoslava (DPOH) a jeho vedenie sa zrejme poučilo. Po provokačnom vizuále pre novú divadelnú sezónu s ukrajinskou a dúhovou vlajkou a potupnom zobrazení slovenských historických osobností prichádza DPOH s ďalším... Čítať ďalej
25 | 11 | 2023 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik