Šokujúce detaily o elitných platoch elitných vyšetrovateľov
24 | 11 | 2023 I Gabriela Fedičová

Neuspeli! Policajt Ján Čurilla a jeho právny zástupca Kubina s neodkladným opatrením neuspeli – súd zamietol ich návrh. Šokujúce detaily o elitných platoch elitných vyšetrovateľov zverejnil UDr. Martin Ribár – predseda OZ ZA DEMOKRACIU A PRÁVNY ŠTÁT.

Príspevok prinášame v plnom znení.

Čurilla a Kubina s neodkladným opatrením neuspeli – súd zamietol ich návrh.

ELITNÉ platy „elitných“ vyšetrovateľov NAKA – 4.300,-€ a 5.100,-€ mesačne?

Finančná zbierka pre „našich chlapcov“ – nemajú z čoho žiť a majú hypotéky...

Píše JUDr. Martin Ribár – predseda OZ ZA DEMOKRACIU A PRÁVNY ŠTÁT

Mestský súd Bratislava IV. dňa 23.11.2023 rozhodol v neprospech Jána Čurillu – súd zamietol návrh na vydanie neodkladného opatrenia podaného pánom advokátom Kubinom ohľadom Mgr. Jána Čurillu.

Všetky 3 doteraz vydané rozhodnutia ohľadom „našich chlapcov“ a pána Kišša sú neprávoplatné. Proti prvým dvom sa odvolalo ministerstvo vnútra, proti tretiemu sa odvolá Čurilla s advokátom Kubinom.

ELITNÉ platy „elitných“ vyšetrovateľov NAKA – 4.300,-€ a 5.100,-€ mesačne?

Z rozhodnutia Mestského súdu Bratislava IV. o jednom z „našich chlapcov“ Štefanovi Mašinovi, ktoré na svojej FB stránke zverejnil jeho advokát pán Kubina, sa verejnosť mohla dozvedieť, že tento „elitný“ vyšetrovateľ obvinený práve z toho, že sa spreneveril svojmu povolaniu, mal mesačný plat vo výške 4.121,-€ mesačne, a k tomu príspevok na bývanie vo výške 232,-€ mesačne – teda viac ako 4.300,-€ mesačne !!

Samotný Ján Čurilla mal dokonca plat 5.100,-€ mesačne!

Z rozhodnutia Mestského súdu Bratislava IV. zo dňa 23.11.2023 sp. zn.: 10 Cpr/2/2023 v bode 6., ktoré zverejnil pán advokát Kubina na svojej FB stránke vyplýva, že Mgr. Ján Čurilla poberal mesačný plat vo výške 4.902,-€ a príplatok na bývanie vo výške 232,-€ mesačne (všetko v hrubom) – a teda pán Mgr. Ján Čurilla zarábal viac ako minister!!!

... takáto výška platu „našich chlapcov“ je šokujúca pre verejnosť, ale maximálne šokujúca musí byť pre iných IBA „obyčajných“ príslušníkov PZ, ktorí asi nemajú „ten správny morálny kompas“.

Zo štatistických údajov vyplýva, že príjem väčšiny policajtov – príslušníkov PZ sa v roku 2023 pohyboval v rozmedzí od 693,-€ po 1 128,-€ mesačne !!

- „elitní“ Čurillovci teda majú platy cca. 4 – 5 x vyššie ako IBA „obyčajní“ policajti !!

Z legálnych zvukových záznamov vyplýva, že „naši chlapci“ zrejme veselo používali služobné autá aj na dovolenkách.. a to pravdepodobne bez súhlasu nadriadených..

„naši chlapci“ dostávali každoročne vysoké odmeny – rádovo v tisícoch eur..

Tak trochu sa mi natískajú otázky:

?? nie je toto štátna korupcia v priamom prenose ??

?? nie sú náhodou diskriminovaní tí IBA „obyčajní“ policajti ohľadom ich platov a aj odmien v porovnaní s „našimi chlapcami“ ??

Objavila sa dokonca finančná zbierka pre „našich chlapcov“ ... veď majú hypotéky a deti ...

Prečo sa nerobili zbierky pre tých, ktorá skončili vo väzbe na základe práce „našich chlapcov“, a o ktorých Ústavný súd SR rozhodol, že boli porušené ich základné práva a slobody vo väzobnom konaní ??

Zaujímalo niekoho, či niekto, kto skončil vo väzbe má hypotéku a deti, a či majú jeho deti z čoho žiť ??

Vždy pri téme „našich chlapcov“ uvediem, že sa na nich vzťahuje prezumpcia neviny – zároveň pri rešpektovaní prezumpcie neviny uvediem, že existuje obrovské množstvo legálnych dôkazov, ktoré preukazujú, že podozrenia voči „našim chlapcom“ Čurillovcom sú viac ako dôvodné.

Som presvedčený, že je otázkou krátkeho času, kedy sa verejnosť konečne dozvie viac o tom, čo sú „naši chlapci“ naozaj zač.. po zverejnení dôkazov bude asi verejnosť šokovaná..

Asi budú potom šokovaní aj tí, čo založili zbierku pre „našich chlapcov“ – možno by som mal pre nich jeden tip – vyzbierané prostriedky by mohli byť použité pre tých, čo skončili nezákonne vo väzbe, či boli nezákonne odsúdení... možno aj oni mali/majú hypotéky a deti, ktoré nemali/nemajú z čoho žiť...

Milí naši sledovatelia, vyjadrite prosím vo vašich komentároch váš názor, vyzýva JUDr. Martin Ribár – predseda OZ ZA DEMOKRACIU A PRÁVNY ŠTÁT

Čo hovoríte na výšku platu jedného z „našich chlapcov“ vo výške 4.300,-€ mesačne ??

Je v poriadku, že Ján Čurilla s príjmom 5.100,-€ mesačne zarába viac ako minister ??

Je správne, ak vybraní príslušníci polície, hoci aj „elitní“ príslušníci NAKA majú plat 4 - 5x vyšší ako IBA „obyčajní“ policajti ?? Nie je to diskriminácia tých IBA „obyčajných“ policajtov, najmä tých, čo sú „IBA“ v službe na ulici ??

Aký je váš názor na zbierku pre „našich chlapcov“, ktorí nemajú z čoho žiť, lebo majú hypotéky a deti ??

Čo sa objavilo v komentároch pod príspevkom? Vyberáme z nich

- Treba sa spytat aj Kubinu za ake prachy to robi, a kto ho plati. Ak povie ze to robi zadarmo tak v tom ide s nimi.

- Chudoba žije z 800 a on z 5100 nevie vyžiť.Ta naj ho boh skare buzeranta jedneho,toto je vysmech nam obyčajnym ľuďom.

- Treba to toto poslať do prezidentského paláca a celej opozícii.

- Robia hanbu poctivým policajtom...

Atď. Atď.

Poslanec SMER SSD sa baví! MÔŽU ŠTEKAŤ, KOĽKO CHCÚ...
V NR SR dnes pokračovala mimoriadna schôdza na odvolanie ministra vnútra Matúša Šutaja Eštoka (HLAS - SSD). K dianiu v parlamente sa vyjadril aj podpredseda parlamentu, Ľuboš Blaha (SMER - SSD). "MÔŽU ŠTEKAŤ, KOĽKO CHCÚ, MY STOJÍME ZA MATÚŠOM,"... Čítať ďalej
24 | 11 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik