Poslanec SMER SSD sa baví! MÔŽU ŠTEKAŤ, KOĽKO CHCÚ...
24 | 11 | 2023 I Gabriela Fedičová

V NR SR dnes pokračovala mimoriadna schôdza na odvolanie ministra vnútra Matúša Šutaja Eštoka (HLAS - SSD). K dianiu v parlamente sa vyjadril aj podpredseda parlamentu, Ľuboš Blaha (SMER - SSD). "MÔŽU ŠTEKAŤ, KOĽKO CHCÚ, MY STOJÍME ZA MATÚŠOM," uviedol okrem iného na sociálnej sieti Telegram.

Mimoriadnu schôdzu na odvolanie ministra Matúša Šutaja Eštoka zvolala podľa Ľuboša Blahu mimoriadne popletená opozícia. 

V príspevku na sociálnej sieti vysvetlil prečo. Príspevok preberáme v plnom znení.

Chceli na nás vylievať kýble špiny, ale majú smolu. Mimoriadnu schôdzu sme využili na to, aby sme im pripomenuli, čo tu tri roky páchali. 

Pripomenuli sme im, ako kvôli nim zomrel Milan Lučanský či advokát Krivočenko. 

Pripomenuli sme im, ako mučili Tibora Gašpara, ako prenasledovali opozíciu, aké zlo páchali.

A pripomenuli sme im, aké svinstvá tu stvárali Čurillovci, ako útočili na bezbrannú ženu a ako ich v tom kryla iná žena, Progresívna Čaputová. 

Sedia tu ako zduté kozy a počúvajú pravdu. Občas niečo zlostne šteknú, inak sú v totálnej paralýze. 

Výdatne ich prefackal aj bratislavský súd, ktorý rozhodol, že minister mohol bez problémov vyhodiť Čurillu - ich liberálne denníky teraz vyplakávajú. Fňuk.

Celé Slovensko sa chytá za hlavu, čo je preboha toto za opozíciu? My pomáhame seniorom, oni hája nejakých mizogýnnych gaunerov z Naky.

Minulý týždeň tu riešili Che Guevaru a robili reklamu mojej knihe, tento týždeň nám nabili na smeč, aby sme mohli pripomenúť ich mafiánske zločiny. Bravó!

Je pre nás cťou, že sme spolu s Matúšom prví odvolávaní politici koalície - to je ten najkrajší kompliment, aký nám popletkovia z opozície môžu dať.

Len skromne podotýkam, že prvý môže byť len jeden - Matúš musel uznať, že v tomto som ho prekonal.

Výborne sa zabávam, ako sa mi venujú všetky neoliberálne plátky - vraj, aké bude hrozné, keď budem v Európskom parlamente. 

Súhlasím, pre všetkých tých, ktorí chcú Slovensku ubližovať, to bude katastrofa. Pretože ja budem Slovensko chrániť!

Ďakujem pekne za reklamu. Keď do mňa kopú liberáli a eurohujeri, je to pre mňa ideálna kampaň. 

Zatrasieme Bruselom a toho sa boja. Môžu sa aj hodiť o zem, ale pre mňa budú Slováci vždy na prvom mieste.

Opozícia podľa Ľuboša Blahu dostala školenie od Matúša Šutaja Eštoka a Tibora Gašpara.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik