Nostradamove mrazivé predpovede na rok 2024 - vrátane drámy kráľa Karola, vojny a cunami
20 | 11 | 2023 I Ivan Mihale

Francúzsky filozof Nostradamus urobil veľké predpovede na rok 2024, vrátane abdikácie kráľa Karola III., námornej vojny a vypuknutia veľkej povodne, ktorá by mohla spôsobiť "veľký hladomor"

Nostradamus, francúzsky filozof, ktorý zhromažďoval predpovede po stáročia po svojej smrti, mal mrazivé očakávania týkajúce sa toho, čo môže priniesť rok 2024.

Potenciálne pochmúrne správy más čakajú, ak sa proroctvá Michela de Nostredameho naplnia. Niektorí tvrdia, že úspešne predpovedal vzostup Adolfa Hitlera, začiatok pandémie koronavírusu a dokonca aj atentát na amerického prezidenta Johna F. Kennedyho. Niektorí veria, že Nostradamova kniha spred 450 rokov je schopná predpovedať budúcnosť. Predpovede mystika na rok 2024 tvrdia, že pre kráľovskú rodinu by mohla nastať dráma, vypuknutie vojny a veľké cunami. Analytici a autori sa teraz stretávajú, aby zistili, čo by tieto predpovede mohli znamenať pre rok 2024.

Ilustračné foto: YouTube | Tsunami

Jedna veľká predpoveď od Nostradama hovorí o "kráľovi ostrovov", ktorý bol "vyhnaný násilím". Hoci neexistuje žiadna zmienka o konkrétnej kráľovskej postave, niektorí odborníci sa domnievajú, že by to mohol byť kráľ Karol III., ktorý je pripravený do exilu. Nostradamovo tvrdenie znelo: "Kráľ ostrovov vyhnaný násilím... nahradený niekým, kto nebude mať znak kráľa." Expert Mario Reading, analytik a autor knihy Nostradamove proroctvá, sa domnieva, že kráľ by mohol odstúpiť kvôli "pretrvávajúcim útokom na seba aj na svoju druhú manželku", kráľovnú Camillu. Presné predpovede Nostradama o kráľovskej rodine boli zaznamenané len minulý rok, podľa Daily Star, pričom tvorca proroctiev správne pripísal smrť kráľovnej Alžbety II. a jej vek v čase smrti.

Séria veľkých záplav

Problémy s cunami uviedol aj veštec, ktorý tvrdí, že séria "veľkých záplav" zasiahne časti sveta, po ktorých bude nasledovať "veľký hladomor". Pochmúrne predpovede proroka zneli: "Suchá Zem bude viac vyprahnutá a budú veľké záplavy." "Veľmi veľký hladomor spôsobený morovou vlnou" by naznačoval možnosť, že cunami zasiahne poľnohospodársku pôdu. Eskalujúce konflikty v oceáne boli tiež zaznamenané ako "veľké záplavy", ktoré majú zasiahnuť, ale "strach" bude filtrovať cez oceány.

Zdroj: Twitter

Námorný konflikt

Námorný konflikt predpovedal francúzsky filozof, ktorý tvrdí, že medzinárodný konflikt by mohol vypuknúť v roku 2024. Napísal: "Červený protivník zbledne strachom a privedie veľký oceán do hrôzy." Odborníci sa domnievajú, že by to mohla byť Čína a Indický oceán, a preto sa domnievajú, že Nostradamus prikývol na rastúci konflikt v Ázii. Existujú dokonca potenciálne plány komunistickej krajiny na vstup do vesmírnych pretekov so Spojenými štátmi.

Podľa tvorcu proroctiev by dokonca mohol byť na kartách nový pápež. Pápež František, vodca katolíckej cirkvi, bude mať budúci rok 88 rokov a mystik tvrdí, že to bude jeho posledný. Začiatkom tohto roka bola hlásená séria zdravotných ťažkostí pápeža. Nostradamus napísal: "Smrťou veľmi starého pápeža bude zvolený Riman dobrého veku." Či bude budúci rok zvolený nový pápež, sa ešte len uvidí, hoci špecialista na predpovede Nostradamus si myslí, že je to pravdepodobné.
Vojna, ilustračný obrázok: Pixabay

 

Moderátor RTVS sa oženil! Jeho vyvolenou je TENTO muž! (FOTO)
Moderátor RTVS Marián Žáry Kukelka mal nedávno svadbu. Nie však na Slovensku a nie so ženou. Moderátor rozhlasu RTVS Marián Žáry Kukelka so svojím partnerom Ondrejom žije v harmonickom vzťahu už 12 rokov, ale k svojej orientácii sa priznal až ... Čítať ďalej
19 | 11 | 2023 | Mária Sliacka

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik