Mladý Sulík v ringu? ABY STE VEDELI, ŽE NEO**BÁVAM! (GALÉRIA)
21 | 11 | 2023 I Eka Balašková

Fanúšikovia Filipa Sulíka sa už tešili na 2. december, kedy mal nastúpiť do boxerského ringu proti influencerovi, ktorý si hovorí Strýco Filip. Nestane sa tak. Nie však preto, že by sa kontroverzný syn známeho politika zľakol. Má ďaleko väčší problém – takmer si odrezal prst.

Kontroverzný syn predsedu SaS Filip Sulík svoje zranenie dokonca doložil lekárskou správou. Mladý Sulík je ako športovec známy skôr svojim nevyberaným slovníkom a názormi, ktoré sa nie vždy zrejme páčia jeho pánovi otcovi.

Filip nenastúpi

Instagramový profil stránky Fight night challenge pozývala na zápas, kde mal do ringu nastúpiť Filip Sulík proti Filipovi Tóthovi, ktorého mnohí zápasníci poznajú ako „Strýca Filipa“.

„Filip Sulík mal pred časom rezné zranenie na ruke, ktoré mu nedovolí v decembri nastúpiť do zápasu. Organizácii poslal aj lekársku správu, z ktorej vyplýva, že musí čo najskôr podstúpiť operáciu.  O zápas však Strýco Filip nepríde,“informuje stránka s tým, že namiesto mladého Sulíka našli náhradu.

Čo sa stalo?

„Niesol som si katanu na brúsenie, taká klasická aktivita. Držal som ju a ako sa mi vyšmykla z toho puzdra, tak som ju tak podvedome z reflexu chytil, iba som ju zachytil, aby nepadla. Chytil som ju rovno za čepeľ a odsekol som si malíček, nie úplne celý, ale ostal mi na koži, na tej zadnej a celý mi ho museli prišiť,“vyjadril sa vo videu, ktoré zverejnila organizácia Fight Night Challenge. Svoje vyjadrenie doložil aj lekárskou správou. „Aby ste verili, že neo**bávam,“ doplnil k správe.

Instagram / Fight night challenge
Instagram / Fight night challenge
Zdroj: IG Filip Sulík
On je taký športovec?

Pravdou je, že pre bežnú verejnosť je Filip Sulík známejší ako "enfant terrible" (nezvládnuteľné dieťa, pozn. red.), ako športovca ho pozná len relatívne úzka skupina ľudí, ktorá sa venuje zápaseniu, prípadne boxu. Zato jeho excesy prepiera bulvár už niekoľko rokov.

Naposledy si podal primátora Bratislavy. Za jeho nezmyselný cyklopruh, aký nemajú ani na Tour de France primátora Filip Sulík nazval prašivým hadom, ktorý si má ísť svoje progresivistické zelené projekty, na ktorých sa len nabalí, realizovať niekam do lesa.

Filip Sulík: Vallo, ty had prašivý!
Syn Richarda Sulíka Filip si na sociálnych sieťach, kde je pravidelne blokovaný za svoje vulgárne vyjadrovanie sa, zase raz pustil ústa „na špacír“. Tentokrát si mimoriadne vulgárne podal primátora Bratislavy, progresívca Matúša Valla a jeho... Čítať ďalej
18 | 10 | 2023 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!