Taraba OSTRO: Nikto sa nám tu ZABETÓNOVÁVAŤ NEBUDE! Tento šport už skončil (VIDEO)
03 | 11 | 2023 I Diana Zaťková

Úrad na ochranu oznamovateľov protispoločenskej činnosti presadzuje protispoločenskú činnosť! Tento úrad sa zmenil na personálnu agentúru kádrov neschopnej a nekompetentnej slovenskej opozície! Minister životného prostredia Tomáš Taraba (nom. SNS) sa na sociálnej sieti vyjadril ku problematike Úradu na ochranu oznamovateľov. Úrad sa dostal do pozornosti po tom, čo priznal ochranu pred postavením mimo službu stíhaným policajtom okolo Jána Čurillu.

Podľa Tarabu Úrad na ochranu oznamovateľov neplní svoju pôvodnú funkciu a stal sa len účelovým ochrancom vybraných osôb spojených s bývalým vládnym režimom.

“Piloti, ktorí máte vysoký krvný tlak a nemôžete lietať, čo lekári, ktorí máte mať dve atestácie, aby ste mohli operovať, ale nechce sa vám ich robiť, kontaktujte šéfku úradu protispoločenskej činnosti, keď vám vydá ochranu, môžete ďalej pôsobiť vo funkciách aj keď nespĺňate základné požiadavky na výkon povolania… Choré? Slovenská realita,” komentuje aktuálne dianie minister Taraba.

Uviedol, že Úradu na ochranu oznamovateľov okrem ochrany Čurillovcov “káže” i na Ministerstve životného prostredia zamestnávať človeka na funkcii, kde musí mať previerku na prísne tajné, ale takúto previerku nemá.

"Máme jednu štátnu inštitúciu pod MŽP, kde potrebujete mať bezpečnostnú previerku na prísne tajné. A keďže jej šéf túto previerku nemá a chceli sme ho odvolať, tak nám vytiahol z aktovky, že aj on je oznamovateľ nebezpečnej protispoločenskej činnosti. Takže oni si urobili z toho šport, že si myslia, že budú nespĺňať základné zákonné podmienky, a takto sa budú zabetónovávať vo funkciách," uviedol Taraba vo videu.

Dodal, že už to riešili na vláde, aby toto trapné zabetónovanie sa ľudí vo funkciách, ktorí nespĺňajú základnú zákonnú požiadavku, aby nebolo možné.

“Takže úrad na ochranu oznamovateľov protispoločenskej činnosti presadzuje protispoločenskú činnosť. Tento úrad sa zmenil na personálnu agentúru kádrov neschopnej a nekompetentnej slovenskej opozície,” vyhlásil na Facebooku šéf strany Život NS a nominant SNS.

Taraba VARUJE Budajovho štátneho tajomníka! Ten to NEROZDÝCHAL
Facebooková slovná prestrelka medzi Tarabom a Kičom! Michal Kiča, bývalý štátny tajomník na MŽP, na sociálnej sieti skritizoval Rudolfa Huliaka aj Tomáša Tarabu. A Taraba ihneď reagoval. To však Kiča nerozdýchal... Všetko začalo statusom Michala... Čítať ďalej
03 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Ozvala sa aj druhá strana

Človekom, ktorého chcel Taraba odvolať, je generálny riaditeľ Slovenskej inšpekcie životného prostredia Ján Jenčo. Ten nemá základnú bezpečnostnú previerku potrebnú na výkon funkcie.

Generálny tajomník služobného úradu MŽP Marek Chovan mal Jenčovi vo štvrtok (2. 11.) oznámiť, že bude s okamžitou platnosťou odvolaný, a to bez uvedenia dôvodu, informoval šéf inšpekcie. Má však status chráneného oznamovateľa protispoločenskej činnosti a na základe toho musí s jeho odvolaním súhlasiť Úrad na ochranu oznamovateľov. "Zástupcovia ministerstva uviedli, že takýto súhlas im udelený nebol," povedal Jenčo.

SMER RÁZNE: Končí diktovanie POVINNE SPRÁVNEHO NÁZORU! KONČIA BOJOVNÍCI PROTI HOAXOM!
"Za Úrad vlády SR potvrdzujem, že politickí aktivisti už nebudú diktovať Slovákom povinne správny názor!" Uviedol to vedúci Úradu vlády SR Juraj Gedra. Viac vo videu: <iframe... Čítať ďalej
03 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik