Vydesení ľudia v Európe! Čoraz viac sme v menšine
15 | 10 | 2023 I Gabriela Fedičová

Kedysi závidení ľudia v Európe sú vydesení, píše vo svojom komentári pre denník Mandiner Zuzana Máthé. Podľa nej sú Európania na svojom kontinente, na svojej zemi, čoraz viac v menšine.

Názor Zuzany Máthé, s názvom "Kedysi závidení ľudia v Európe sú vydesení," zverejnený v denníku Mandiner, prinášame v plnom znení.

Pozerám sa na fotografie v európskych mestách na podporu brutálneho teroru proti Izraelu.

Od Berlína po Rím, od Paríža po Brusel je obraz rovnaký: množstvo energických, mladých moslimských mužov, ktorí sa absolútne nepodobajú na domorodú mládež pochodujúcu každé leto po tých istých uliciach pod dúhovými vlajkami v podivných maskách a ani na fanúšikov futbalového tímu mesta.

Zdá sa, že títo mladí muži nekolíšu vo svojej identite, priniesli si ju so sebou, keď prekročili sedem hraníc a nechcú ju zmeniť.

Väčšina ľudí sa s pohŕdaním pozerá na cudzincov, o ktorých si myslia, že sú mäkkí, neveriaci, dievčatá sú pre nich vulgárne, takže môžu byť ľahko korisťou. Sotva existujú biele deti a v školách čoskoro nebudú žiadni učitelia, pretože 50 %, niekedy 70 % detí základných škôl má prisťahovalecký pôvod - ktorí chcú bojovať proti toľkým rôznym ľuďom a nevyhýbajú sa ani triedam LGBTQ. Ak nastane situácia, aj ich vlastný učiteľ bude kopnutý, bodnutý a zastrelený.

A čo je najdôležitejšie, títo militantní mladí muži na obrázkoch plodia deti, nie jedno, nie dve, najmenej štyri, päť detí, ktoré, keď budú vyrastať vo svojich veľkých rodinách vo zväzkoch bratov a bratrancov, tí nedovolia, aby sa zmenili (zabudnime na idealistické veci integrácie pre dobro).

A kedysi závidení ľudia v Európe sú vydesení

Skrývajú sa za múrmi svojich pekných domov, ale už sa vyhýbajú nebezpečným štvrtiam mesta so svojimi autami, prehliadajú inzeráty na nehnuteľnosti, hľadajú prácu v menších osadách, kde by sa mohlo žiť lepšie, zatiaľ čo sotva zostanú miesta, kde budú v bezpečí.

Mnohí ľudia radšej nenechajú svoje deti chodiť do školy, alebo si budú vyberať, možno ani nebudú chodiť von sa zabávať, pretože po nebezpečnej tme naozaj nenájdu bezpečnú ulicu a do domu Božieho nezačnú ani chodiť...

A v tridsiatke ich stále bude podporovať mama a otec, budú mať 35 rokov, keď im na chvíľu napadne, čo keby mali dieťa a keď dovŕšia štyridsať rokov, možno sa narodí a potom rodina vyrastie bez brata alebo bratrancov. (Ak si nevyberú cestu vedomej bezdetnosti, držiac sa ultima ratio: deti aj tak znečisťujú životné prostredie! V tomto prípade možno namiesto toho príde do domu roztomilé šteniatko.)

No, z tohto vzorca, aj keď je príklad zámerne polarizovaný, sotva existuje riešenie, v ktorom v súčasnosti stojí vlajka Európy. Pokiaľ šedý zákal nevypadne z očí tých, ktorí rozhodujú.

V každom prípade rýchlo nastal čas, aby sme každému, kto ešte definitívne nestratil rozum, dali jasne najavo: v našej veľkej vlasti, v Európe, sa priestor európskeho spôsobu života zo dňa na deň zmenšuje a čoraz viac sa z nás stáva menšina.

VÁŽENÍ NAŠI ČITATELIA!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik