Taraba: Nevidíme zmysluplnejšiu alternatívu k vláde Smeru, Hlasu a SNS
01 | 10 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

V SNS nevidia zmysluplnejšiu alternatívu ako vytvorenie vlády zo strán Smer-SD, Hlas-SD a SNS. V relácii televízie Markíza Na telo to povedal Tomáš Taraba, ktorý kandidoval za SNS.

Podľa Tarabu si treba počkať na primárne rokovanie medzi Smerom-SD a Hlasom-SD. Zdôraznil, že SNS sa nikomu "nepodkladá", no osloviť SNS mu príde najlogickejšie. Taraba deklaroval, že poslanecký klub bude jednoliaty v otázke názorov a ostane súdržný až do konca volebného obdobia.

Smer-SD dostal podľa Tarabu výrazný mandát od voličov a Hlas-SD dosiahol dobrý výsledok. Tieto strany by sa mali čo najrýchlejšie stretnúť aj vzhľadom na potrebu prípravy štátneho rozpočtu či zákonov, ktoré riešia situáciu s energiami. Taraba nemá problém, ak by sa spolupracovalo s konzervatívcami, no treba podľa neho stanoviť, čo by v prípadnej štvorkoalícii očakávali od KDH. V takom prípade by šlo o ústavnú väčšinu. Nenapadá mu však momentálne žiaden ústavný zákon, kde by videl prienik štvorkoalície.

NIE, PANI ČAPUTOVÁ, ZODPOVEDNOSTI ZA ROZDELENIE SPOLOČNOSTI SA NEZBAVÍTE
Musím sa ohradiť voči dnešnému vyjadreniu Zuzany Čaputovej, ktorá sa pri odchode z volebnej miestnosti vyjadrila, že najdôležitejšou úlohou novej vlády bude zmieriť spoločnosť. To už nie je len bezbrehý alibizmus (taký charakteristický pre jej... Čítať ďalej
30 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik