ZOŠALEL? Zelenskyj chce za veľvyslankyňu OKULTNÚ UMELKYŇU!
23 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj údajne požiadal srbskú okultnú umelkyňu Marinu Abramović, aby slúžila ako veľvyslankyňa jeho krajiny, informuje portál Breitbart.

Kontroverzná 76-ročná Srbka pred debutom na svojej prvej samostatnej výstave v Británii tvrdila, že ju prezident Zelenskyj požiadal, aby sa stala veľvyslankyňou Ukrajiny a pomohla krajine obnoviť školský systém.

V komentároch, o  ktorých informoval The Telegraph,  Abramovićová povedal: „Zelenský ma pozval, aby som sa stala veľvyslancom Ukrajiny, aby som pomohla s prestavbou škôl postihnutým deťom a podobne.

Srbská umelkyňa ďalej tvrdila, že bola tiež pozvaná, aby sa stala členom predstavenstva organizácie Babyn Yar, aby pomohla chrániť pamätné centrum holokaustu pre Židov zabitých nacistami na Ukrajine, ktoré bolo poškodené pri ruskom raketovom útoku krátko po minuloročnej invázii. 

Abramovićová, horlivá odporkyňa Vladimira Putina, predtým pracovala na Ukrajine, kde len niekoľko mesiacov pred inváziou inštalovala „ Krištáľovú stenu plaču “ v centre Babyn Yar. Návštevníkov 40 metrov dlhej stavby vyzývame, aby „interagovali s kryštálmi a meditovali“. 

Marina Abramović, ktorá sa narodila dvojici juhoslovanských komunistických vládnych predstaviteľov, sa kedysi venovala politickým kontroverziám po tom, čo WikiLeaks odhalili, že Tony Podesta, brat predsedu kampane Hillary Clintonovej v roku 2016 Johna Podestu, pozval svojho dlhoročného zasväteného brata z Washingtonu na „večeru pri varení ducha“ v Abramovićovej dome v roku 2015.

Spirit Cooking, 2000 je názov umeleckého diela popísaného prasacou krvou, ktoré juhoslovanská umelkyňa Marina Abramovic predstavila 20. januára 2000 v Kunstverein Hannover. Výkonná umelkyňa na seba upozorňuje už od 70. rokov 20. storočia veľkolepými vystúpeniami. Hannover Art Association dáva do 20. februára. prehľad tvorby 53-ročného umelca. Pod názvom „Public Body - Artist Body“ výstava predstavuje jedenásť diel z rokov 1972 až 2000, od akcií ako „Rhythm 0“ až po najnovšie textové dielo „Spirit Cooking“. (Foto Wolfgang Weihs / aliancia obrázkov cez Getty Images)

Spirit Cooking, 2000, je názov umeleckého diela popísaného prasacou krvou, ktoré juhoslovanská umelkyňa Marina Abramovic predstavila 20. januára 2000 v Kunstverein Hannover. Výkonná umelkyňa na seba upozorňuje už od 70. rokov 20. storočia veľkolepými vystúpeniami. (Foto Wolfgang Weihs / aliancia obrázkov cez Getty Images)

Kuchárska kniha: Materské mlieko so spermiami

V roku 1996 vytvorila okultná srbská umelkyňa kuchársku knihu na varenie liehovín, ktorá obsahovala aj „afrodiziakálne recepty“, ako napríklad miešanie „čerstvého materského mlieka s čerstvým spermiovým mliekom“, ktoré sa konzumovalo počas „zemetrasných nocí“. Medzitým iný recept vyžaduje „čerstvý ranný moč“. Tvrdilo sa, že recepty slúžia ako „evokujúce pokyny pre činy alebo myšlienky“.

V reakcii na polemiku okolo liehovín Abramovićová tvrdí : „Bolo to vlastne len normálne menu, ktoré nazývam varenie liehovín. Nebola tam žiadna krv, nič iné. Len veci nazývame vtipnými názvami, to je všetko.“

Ďalej poprela, že je satanistka, a povedala: „Moja práca je skutočne viac o duchovnosti a nie o ničom inom."

LOS ANGELES, CA – 12. NOVEMBRA: Výkonná umelkyňa Marina Abramovic a speváčka Deborah Harry z „Blondie“ vystupujú na pódiu 2011 MOCA Gala, An Artist's Life Manifesto, v réžii Marina Abramovic na MOCA Grand Avenue 12. novembra 2011 v Los Angeles, Kalifornia. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images pre MOCA)

LOS ANGELES, CA – 12. NOVEMBRA: Výkonná umelkyňa Marina Abramovic a speváčka Deborah Harry z „Blondie“ vystupujú na pódiu 2011 MOCA Gala, An Artist's Life Manifesto, v réžii Marina Abramovic na MOCA Grand Avenue 12. novembra 2011 v Los Angeles, Kalifornia. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images pre MOCA)

Satanistka nie je, je veštkyňa

Abramovićová však v minulosti tvrdila, že má mystické jasnovidecké schopnosti, ktoré jej umožňujú predvídať svetové udalosti skôr, ako sa stanú, a vo svojich memoároch Walking Through Walls napísala : „Snívalo sa mi o zemetrasení v Taliansku: o 48 hodín neskôr bolo zemetrasenie v južnom Taliansku. Mala som víziu, ako niekto zastrelil pápeža: o 48 hodín neskôr sa niekto pokúsil zastreliť pápeža Jána Pavla II.

Okrem toho, že sa Abramovićová miešala v politických kruhoch, poradila si aj s niektorými elitami zábavného priemyslu, vrátane popovej speváčky Lady Gaga, ktorá so srbskou umelkyňou spolupracovala na videu z roku 2010. Oplzlé video s názvom „Abramovičovej metódy praktikované Lady Gaga“ predstavuje speváčku v pesničke Bad Romance úplne nahú, zatiaľ čo predvádza monotónny spev a v jednom momente má na sebe niečo, čo vyzerá ako žlté rohy vychádzajúce z jej očí.

Koľko času zostáva Zelenskému? Zrejme sa onedlho budú na Ukrajine diať veci…
Americký magazín „Foreign Policy“ (súčasť The Washington Post Company) usudzuje, že Zelenskému na to, aby niečo na fronte ešte dosiahol, zostáva 6 týždňov. Potom prídu jesenné dažde a mazľavé blato, rasputica, prevezme vládu na donbaskou stepou.... Čítať ďalej
23 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!