Ferusová PREHOVORILA: B. Kollár pre mňa posielal vládnu limuzínu (VIDEO)
07 | 09 | 2023 I Eka Balašková

Meno Emy Ferusovej nepoznal do pondelka, 4. septembra takmer nikto. Kým nenatočila emotívne video, v ktorom tromfla aj Barboru Richterovú. Jednak v emóciách, ale aj v doslova odpudivých informáciách o človeku, ktorý je štvrtý rok najvyšším ústavným činiteľom. Reč je o predsedovi NR SR Borisovi Kollárovi (Sme rodina), ktorý je už dlhé roky slovenskej verejnosti známy ako multiotecko.

Ferusovej video rozvírilo už aj tak nepokojnú predvolebnú situáciu, pretože v ňom odzneli veci ktoré skutočne nectia predsedu NR SR a búra jeho pokus o mýtus starostlivého otca. Ferusová ale tvrdí, že s voľbami to nemá nič spoločné, no jedným dychom dodáva, že chce, aby sme vedeli, koho voliť a koho nie. Pred časom Kollár podal trestné oznámenie za pokus o diskreditáciu. Ferusová sa vykresľuje v svetle naivného dievčatka, ktoré Kollárovi verilo, že im to spolu bude fungovať, nakoniec však skončila s dvoma interrupciami a psychickými problémami na konte.

Takmer mamička Ferusová

Ema, dcéra muža, ktorý bol považovaný za bossa nitrianskeho podsvetia, pôvodne so svojou kauzou nemienila vyjsť na verejnosť. Presvedčil ju však sám Boris Kollár a jeho divadlo na tlačových besedách. Na nich verejnosť presviedčal, že sa o svoje deti poctivo stará a bude starať, no podľa jej slov, ju dvakrát donútil dať si dieťa vziať. To jej spôsobilo nemalé psychické problémy, ako aj pokus vziať si život.

Kollárovi tečie do topánok
Boris Kollár (Sme rodina) má najnovšie na krku nový škandál. Po Barbore Richterovej sa ozvala ďalšia údajná milenka a zverejnila video pod názovm "Pravda o Borisovi K." <iframe width="560" height="315"... Čítať ďalej
04 | 09 | 2023 | Ivan Mihale

Voľby v tom nie sú

“Veľa ľudí si myslí, že to robím naschvál. U mňa bol hlavný dôvod ten, že namiesto toho, aby si človek uvedomil, aký je netvor a zviera, stále bude zo seba robiť tú obeť. To on určite nie je. Aký je on úžasný otec, ako leží v posteli a číta svojmu dieťaťu rozprávku… Všetko to je iba hrané. Jeho nezaujímajú vôbec žiadne jeho deti,” upozorňuje Ferusová, podľa ktorej hlavným zámerom jej videa a rozoslania listu s USB zvyšným zákonodarcom bolo to, aby Slovensko videlo, kto vedie slovenský parlament

„A aby sme zvážili možno koho treba voliť a koho nie,” pokračovala Ferusová. Jej otec sľúbil, že toto nie je koniec, čo potvrdzuje aj mladá dáma, ktorá sa „teraz chce zamerať na to, koľko detí zabil“ tým, že partnerky donútil ísť na interrupciu. Ona sama vie o „dosť veľa báb“, jej kamarátkach.

Ide o diskreditáciu

„Dostali sme informácie a máme dôkazy, že táto organizovaná skupina ponúkla určitej osobe 40.000 eur za to, aby šírila nepravdivé informácie o mojej osobe a našej stane,” povedal Boris Kollár na nedávnej tlačovej konferencii. Vidí za tým snahu o diskreditáciu jeho i hnutia a tiež snahu o manipuláciu výsledku volieb cez ovplyvňovanie verejnej mienky. Za organizovanou skupinou majú byť Zoroslav Kollár, Tomáš Rajecký a ďalší. Všetky dôkazy podľa jeho slov predložili prokuratúre.

Mala to zaplatené?

„Žiadne peniaze som ja nedostala. Jediné čo som urobila, som predala starožitnosti,”dodala ku svojmu obchodnému vzťahu so Zoroslavom Kollárom, čím sa snažila vyvrátiť slová predsedu hnutia Sme rodina, že za jej výstupmi sú peniaze od Borisovho menovca.

Kollárovi sa nepáči atikampaň a podal trestné oznámenie! Richterová reaguje
Predseda Národnej rady (NR) SR a hnutia Sme rodina Boris Kollár podal na Generálnej prokuratúre (GP) SR trestné oznámenie na organizovanú skupinu v súvislosti s vedením antikampane proti jeho osobe a hnutiu. Týmto deklaruje jeho vážne... Čítať ďalej
09 | 08 | 2023 | Ivan Mihale

Spoznali sa cez Instagram

Podľa Ferusovej tvrdenia, Borisa Kollára kontaktovala už v roku 2020, začali sa stretávať v salóniku reštaurácie neďaleko budovy Národnej rady tak, aby ich nik nevidel. Neskôr po ňu Kollár posielal vodiča aj s vládnou limuzínou.

„Chodila som s tým štátnym autom. Keď sme sa niekde ponáhľali, tak zapli majáky. Dokonca o tom je aj video, kde ma drží za ruku,” hovorí Ferusová.

Niečo za niečo

„Po troch mesiacoch, keď sme sa stretávali, ja som sa do neho fakt zaľúbila. Tak ako som bola do neho zamilovaná som uverila jeho rečiam,“pokračovala Ferusovu s tým, že po čase jej Kollár povedal, že bez sexu to fungovať nebude.

Zdroj: FB Zuzana Čaputová

Hárem po interrupciách, Boris-paša víta pápeža

„Tak som teda s ním začala spávať. A potom po niekoľkých mesiacoch, že nech vysadím antikoncepciu a urobíme to naplno. Chcel, aby som mu vynosila dieťa. Potom mi ale povedal, že Barbora čaká dieťa a bude rodiť. Čo som ani netušila. A že by to nestíhal, či by sa to nejako nedalo, že by som šla na zákrok… A že potom nám to vyjde znova,” pokračuje v spovedi Ema s tým, že počúvla, lebo si s ním chcela založiť rodinu a verila, že budú spolu. Po opakovaní scenára pri prvom počatí, Ferusová spomína, že keď mu napísala, že je za tým, Kollár na druhý deň vítal pápeža. Po pár dňoch ju poslal na dovolenku do Talianska s tým, že príde za ňou.

„Nikdy neprišiel,“ uzatvára Ema Ferusová.

Poštou už odhlasovalo 16.500 voličov zo zahraničia    
Vo voľbách do Národnej rady SR už odhlasovalo prostredníctvom pošty 16.500 voličov zo zahraničia. Celkovo o voľbu poštou požiadalo takmer 73.000 ľudí. TASR o tom informovalo Ministerstvo vnútra (MV) SR. Návratnú obálku s hlasovacím lístkom treba... Čítať ďalej
06 | 09 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!