AKTUÁLNE Medveď na ulici medzi DOMAMI! Ľudia v PANIKE (VIDEO)
05 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Ak mi ešte niekto povie, že problém medveďa hnedého je používaný ako politická kampaň, tak za seba neručím! Uviedla to na sociálnej sieti starostka obce Liptovské Revúce. Po obci sa totiž včera večer túlal medveď priamo na ulici medzi rodinnými domami, informuje portál zoznam.sk.

 

Medveď sa vo večerných hodinách túlal v obci Liptovské Revúce v časti Pilná. Ako informuje starostka Jana Šimová, ulica je monitorovaná policajnou hliadkou.

Ľudia v komentároch sú rozhorčení. „Toto už nie je normálne, aby sa človek bál ísť večer od suseda k susedovi,“ komentoval Juraj.

Ľudia, ktorí video nakrúcali, v šoku na šelmu pokrikovali. Nechápali, že sa v kľude prechádza po dedine. „Dnes som mal trošku väčšieho, sedel som na posede pri Gálovanoch,“ poznamenal Igor.

Rozhorčená je aj starostka, ktorá napísala: „Ak mi ešte niekto povie, že problém medveďa hnedého je používaný ako politická kampaň, tak za seba neručím. Toto už nie je normálne,“ a občanov vyzvala na opatrnosť.

Kaliňák sa pustil do Hamrana: TOTÁLNY IGNORANT A KLAMÁR! (VIDEO)
KEBY BOL HAMRAN ŠÉFOM ZLOČINECKEJ SKUPINY PREVÁDZAČOV, NEROBIL BY TO INAK! Exminister vnútra SR Robert Kaliňák obvinil súčasného prezidenta Policajného zboru SR Štefana Hamrana z úmyselného porušovania zákona legalizovaním pobytu nelegálnych... Čítať ďalej
05 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik