Naď po voľbách zakáže časopis Bojovník! Ľudáci, fašoblika, stačilo!
03 | 09 | 2023 I Gabriela Fedičová

Jaroslav Naď sa na sociálnej sieti doslova rozčertil! Po voľbách chce zakázať dvojtýždenník Bojovník, pretože ide podľa neho o SMER-ácke bludy, ktoré platíme všetci a preto po voľbách Naď sľubuje zmenu! Nezabudol ani na svoj slovník fašoblika, komunisti, ľudáci...

"Bojovník, vraj teda “protifašistický časopis”, v realite iba hlásna trúba Smeru, Hlasu, Fašobliky, ľudákov, komunistov a ruskej rozviedky. Príklad za všetky drobné: Smerácky zväzák Braňo Ondruš ako “šéfredaktor” napísal článok, že som vraj označil Vladka Strmeňa za hlupáka," píše na sociálnej sieti Jaroslav Naď.

"Realita: s Vladkom Strmeňom sme priatelia. Kým Gajdoš z SNS “povýšil” na kapitána jeho predsedu Danka, ja som povýšil na kapitána hrdinu SNP Vladka Strmeňa. Stretávame sa s Vladkom pravidelne a iba hlupák môže povedať, že by som ho ja označil za hlupáka," vysvetľuje Naď.

"Áno, aj na takéto bahno z dielne vraj “protifašistických bojovníkov” sa všetci skladáme. Stačilo! Prečo by sme mali živiť stranícku bunku extrémistov, ktorú aj tak všemožne podporuje aj ruská rozviedka…," myslí si Naď.

FOTO: Faceboook: Jaro Naď

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik