Uhrík vypol Naďa! Pozrite, čo si dovolil
24 | 08 | 2023 I Ivan Mihale

Predvolebné súboje sú v plnom prúde. Hosťami markizácej relácie Na telo boli tentokrát Jaroslav Naď (Demokrati) a Milan Uhrík (Republika). Obaja po skončení diskusie odpovedali aj na divácke otázky, kde Uhrík doslova skratoval Naďa.

Tendenčný Kovačič?

Počas celej diskusie to vyzeralo tak, akoby Milana Uhríka naschvál zavolali do debaty a spolu v tandeme moderátor-diskutujúci lídra hnutia Republika rozbili.
Prečo sa tendenčný slniečkar Kovačič nepýta Naďa na žalostný stav obrannyschopnosti Slovenska, MiGy, Patrioty, 4x4 a zákazky pre Lešť a migrantov, peniaze pre Globsec?

Ostrý Uhrík

Bývalý minister obrany Naď neustále prerušoval diskusiu a Uhrík ho musel niekoľkokrát uzemniť, až to nakoniec vyústilo do Uhríkovej reakcie. "Vytiahnite už tú svoju hlavu z amerického zadku! Slováci Vás majú už plné zuby!" Povedal líder Republiky na margo neustálych Naďových narážok. Podľa jeho slov sa snažím byť v diskusiách vždy racionálny a kľudný. "Občas to proste nejde Obzvlášť nie s ľuďmi, ako Naď, ktorí sa neštítia absolútne žiadneho klamstva," doplnil a viac sa dozviete v priloženom videu,

"Vytiahnite už tú svoju hlavu z amerického zadku! "

Hlas ľudu: Policajný puč, alebo Ficov pokus o únos štátu?
Policajný puč, alebo Ficov pokus o únos štátu? Pýta sa Hlas ľudu, Hlavného denníka, Mária Škuletétyová. Komentátor Pravdy Marián Repa sa nad výrokmi Róberta Fica k posledným udalostiam musí pousmiať. A čo tí, čo sa neusmievajú? A čo si má myslieť... Čítať ďalej
23 | 08 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme