43 dní do volieb: NAKA besní a zatýka všetkých naokolo, a súdy rozhodujú proti REPUBLIKE
17 | 08 | 2023 I Ivan Mihale

OS Nitra rozhodol dnes vo veci žaloby doc. Sabaku voči Hnutiu Republika, kde požadoval  nárok 100.000 EUR.  Súd napokon priznal žalobcovi sumu 15.000 EUR, vo zvyšku 85.000 žalobu zamietol a uložil povinnosť ospravedlnenia. 

Ako sa konštatuje v rozhodnutí Okresného súdu v Nitre, hnutie Republika je povinné uverejniť ospravedlnenie na svojom profile na sociálnej sieti. Súd konštatoval, že statusy zverejnené na profile Republiky obsahovali nepravdivé a hanlivé tvrdenia o Sabakovi, "najmä o tom, že dostal finančnú odmenu, za schvaľovanie nezmyselných covid opatrení, že je zbabelec, pachtivec po peniazoch, ktorý uprednostňuje biznis pred pacientmi, covidový prorok", čo podľa súdu vážnym spôsobom zasiahlo do práva na ochranu osobnosti lekára.

Hnutie Republika sa nevzdáva

Po doručení rozsudku zákonnou cestou si hnutie REPUBLIKA tento rozsudok naštuduje a podá odvolanie, pretože súd sa odchýlil od existujúcej judikatúry o zodpovednosti politickej strany. Celkovo však to, čo sa na Slovensku rozpútalo pár týždňov pred voľbami považujeme za šialené. Časť polície a médií vyvíja úplne evidentnú a besnú snahu zničiť silnejúcu opozíciu za každú cenu.

Milan Mazurek: Tento svet sa zbláznil a spolu s ním aj docent Sabaka
Docent Peter Sabaka žiada od poslanca Milana Mazureka (Republika) ďalších 50 tisíc eur. "Tomu, čo vystrája nebudete veriť," tvrdí Milan Mazurek. "Prišla mi ďalšia žaloba od doktora proroka. Vraj ho šikanujem a smejem sa mu. Nie však len to!... Čítať ďalej
05 | 02 | 2023 | Gabriela Fedičová

3x ospravedlnenie

Svoju pravú tvár odhaľujú však aj súdy. Sudkyňa špecializovaného trestného súdu Záleská si užíva spoločné dovolenky s Tódovou, ktorá zverejňovala informácie zo spisov. 

Okresný súd v Nitre dnes pred svetlami kamier oznámil bezprecedentný rozsudok, že celé hnutie REPUBLIKA sa musí ospravedlniť lekárovi Sabakovi a zaplatiť mu 15-tisíc eur. Za politicky motivovanú žalobu, ktorú Sabakovi zafinancovali ľudia ako Naď, Klus a župan Droba... Čo iné je tento proces, ak nie snahou finančne zruinovať silné opozičné hnutie v čase vrcholiacej predvolebnej kampane?! A potom sa niektorí čudujú, že prečo súdom na Slovensku neverí už ani tretina ľudí...

Áno, takýto je, žiaľ, stav právneho štátu na Slovensku.

NAŽIVO: Tlačová konferencia Š. Hamrana
Tlačová konferencia prezidenta Policajného zboru Štefana Hamrana, prvého viceprezidenta Policajného zboru Branka Kišša a riaditeľa NAKA Ľubomíra Daňka sa začala. Téma: Rozuzlenie <iframe width="560" height="315"... Čítať ďalej
17 | 08 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme