Po nich zostala iba spomienka na "šparchanie v nose"
13 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

"Zo všetkých volebných sľubov skrachovanej koalície si dnes už pamätáme len šparchanie v nose predraženými tyčinkami a žúrku v Dubaji, aká sa nedá vysvetliť ľuďom, ktorí prestali jesť, aby mali na splátku hypotéky.Píše na sociálnej sieti Zdenko Čambal z SNS.

"Za štátnu dotáciu z našich daní nakúpil víťaz volieb z roku 2020 Fiat-ky a ani ich nezarátal do nákladov prebiehajúcej volebnej kampane." (A to mainstreamu neprekáža? - Pozn. red. HD)

Ide o drzosť

"Je to rovnaká drzosť, ako výsmech okolo demisií a zmareného referenda. Z ministerky investícií sa stala legendárna odborníčka na informačné technológie.

Počítače určené pre vzdelávanie Rómov končia, namiesto v školách a vzdelávacích centrách, v záložniach. Jeden občan s mimoriadne veľkou rodinou sľuboval postaviť nájomné byty a dnes našiel nové riešenie. Mala by vzniknúť agentúra, ktorá by sa stala majiteľom všetkých bytov, z ktorých sa vysťahujú ožobráčení spoluobčania. Možno sa nakoniec dozvieme, že k tomuto riešeniu sa opätovne zavedie aj právo prvej noci."

PhDr. Zdenko Čambal, PhD., podpredseda SNS, primátor mesta Holíč

TARABA: Ódor vyhodil Šimka, aby neboli vyhodení policajti, ktorých majú na ŠPINAVÚ ROBOTU
Poslanec parlamentu Tomáš Taraba, ktorý kandiduje vo voľbách za SNS, sa vo svojom príspevku na Facebooku vrátil k odvolaniu ministra vnútra Ivana Šimka. Taraba píše, že poverený premiér Ľudovít Ódor dal odvolať ministra vnútra Ivana Šimka, pretože... Čítať ďalej
13 | 08 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik