Monika Beňová nadutým médiám a samoľúbym hlupákom v nich
13 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

Ale im to dala! A dobre, že tak. Už by sa mali ozvať na túto tému aj viacerí. Monika Beňová sa - ako píše - vajadrila "k dnešným “politickým” reláciam len krátko". Tak sa pozrime, ako.

"RTVS totálne fiasko s nejakou neaktuálnou prednahratou reláciou. Haló, Tibor Gašpar bol prepustený. V noci o 2,00 lebo sa hanbili urobiť to normálne. Chodia o 4,00 prepúšťajú o 2,00. Príplatky za prácu v noci zrejme."

"Mladé pušky v akcii"

"TA3 dala “priestor” mladým tváram. Toľko rečí o ženách, toľko rečí o kandidátkach plných žien, toľko výčitiek stranám, ktoré nenaplnili “kvóty”. A hľa, omladinu poslali mládencov. Tak takto to potom vyzerá v realite. Veľké reči hlavne aby boli."

Stupidita na pokračovanie

"A ešte jedna veta na margo otázok novinárov “ako SMER - SSD pomože zadržanie a prepustenie TG”. Viete si vobec predstaviť, aké to musí byť “fantastické”, keď vám ráno zabúchajú o 5,00 na dvere a odvedú vás. Doma máte deti, ženu, možno rodičov. Potom vás držia vo vyšetrovacke, pripadne vas zatvoria do koluznej vazby. Na dni, tyždne, mesiace, potom vas prepustia. Niektorí to neprežili. A novinári “žartujú” o prefereniciách strany. Nikto sa nám nikdy neospravedlnil za krivé obvinenia. Napriek tomu, že Ústavný súd minimalne 25 krát konštatoval porušenie práv."

Už je načase po rokoch priestor aj pre normálnosť

"Smer SSD je stabilná politická strana. Ponúkame voličom skúsenosti, stabilitu, zodpovednosť a program, ktorý je zárukou toho, že v krajine skončí chaos, nezmyselné a hlúpe návrhy politických amatérov a budeme sa s plnou váhou venovať témam, ktorých riešenia očakávajú ľudia u nás, na Slovensku.

Prajem vám pohodovú a príjemnú nedeľu v kruhu vašich blízkych." Píše europoslankyňa Monika Beňová.

Prezidentkin manévrovací priestor po voľbách neveští nič dobré
Vláda Ľudovíta Ódora by mohla ostať vo funkcii ešte aj niekoľko mesiacov po septembrových voľbách, keďže neexistuje časový rámec na rokovanie o vytvorení novej vlády. Na tejto možnosti sa zhodujú ústavný právnik Peter Kresák i docent ústavného... Čítať ďalej
13 | 08 | 2023 | Ivan Brožík/TA SR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme